Sport
TRI KORNERA PENAL

Preokret Juga II, Skripta u borbi za drugi krug turira
Objavljeno 17. lipnja, 2019.
D.G.O. nije imao nimalo milosti prema svojoj “mlađoj” ekipite joj je natrpao čak 14 pogodaka

Prvi krug 16. turnira Tri kornera penal pri samom je kraju, a neke od momčadi, za koje se uoči početka turnira mislilo kako će lako izboriti plasman u drugu fazu, to još uvijek nisu ostvarile. Tu prije svega mislimo na veteransku momčad Auto Baranja Skripta, koja se opet dovela u, vjerujemo, neplanirane probleme pa će potvrdu plasmana u eliminacijski dio turnira morati tražiti u posljednjem kolu. Uzrok tome je poraz od Sambe (3:1) u utakmici u kojoj je Skripta povela, ali se Samba još jednom pokazala kao odličan lovac i uspjela preokrenuti utakmicu i doći do bodova koji će joj omogućiti borbu za prvo mjesto u skupini. Inače, Samba je u sve tri svoje utakmice bila u rezultatskom zaostatku i svaki put se uspješno vraćala. U toj istoj skupini bodove su podijelili Caffe bar Madonna i Ameba 79. Tipična, tvrda, utakmica starih znanaca, ali treba reći kako je Madonna propustila realizirati "šesterac" u prvom dijelu susreta. Od veteranskih utakmica na rasporedu je bila još jedna u kojoj su Caffe 5 Gravia i Instos remizirali (2:2).U seniorskom dijelu programa bilo je svega. Od rekordne ovogodišnje pobjede na turniru do velikog preokreta Juga II i “run & gun” susreta između Konobe Griblja i Lovačkog roga. D.G.O. nije imao nimalo milosti prema svojoj “mlađoj” ekipi D.G.O. mladi te joj je natrpao rekordnih 14 pogodaka. Raspucana je bila i momčad Dobro, koja je s 12:0 ispratila Tempo. Ipak, lovorike će otići Jugu II, koji kada je god na terenu uvijek zavrti posebnu priču. U prošlom kolu bili su na pragu velikog iznenađenja jer su na konopcima imali favoriziranu caffeteriju Sjenjak Salasport, ali su ju ispustili, a ovaj su put napravili veliki come back. Igrali su protiv American bar Dollara i gubili s čak 3:0, ali su uspjeli učiniti preokret i na kraju pobijediti s 5:3. Čudan susret odigrali su Lovački rog i Konoba Griblja. Griblja je povela s 5:0, “lovci” su zaprijetili vrativši se na 5:3, ali jurnjava koja je vladala na terenu ipak je na kraju išla u prilog Konobi Griblja jer je završilo njezinom pobjedom s 9:4.


Dalibor Keler
VEČERAS NA TRI KORNERA PENAL
17.25: Olimpija - Višnjevac, 17.50: Elektra - Škola nogometa Beli Manastir (početnici), 18.15: Vitez ‘92 - Caffe 5 Gravia (stariji pioniri), 18.40: Višnjevac - Osječki taxi (limači), 19.05: Mali D.G.O. - Konoba Griblja, 19.40: Zeleno polje - Ferivi sport (seniori), 20.15: Auto Baranja Skripta - Ameba 79 (veterani), 20.50: ŠRC Bazeni Orašje - Golden kebab Višnjevac, 21.25: D.G.O. - Lovački rog, 22 sata: Sygma caffe bar Lloret - Caffe bar Tomislav (seniori).
VETERANI

AB SKRIPTA       1(1)

SAMBA       3(2)

Igralište SD Olimpija. Sudci: Ivan Škaro i Igor Schrempf. Strijelci: 1:0 Budano (11), 1:1 Jandrok (12), 1:2 Maganić (14), 1:3 Francem (29).

AUTO BARANJA SKRIPTA: N. Jukić, Pribisalić, Ižaković, Budano, E. Šimić, Čavić, Stojković, Babić.

SAMBA: Janković, Zec, Pavlić, Tretinjak, Vuletić, Erak, Apčag, Maganić, Jandrok, Antolić, Francem, Pavlović.

SENIORI

DONJOGRADSKA C       1(0)

P.U. ENERGIS       3(0)

Igralište SD Olimpija. Sudci: Ivan Škaro i Igor Schrempf. Strijelci: 0:1 Jelinić (23), 1:1 Vidović (24), 1:2 Jelinić (28), 1:3 Knez (30).

DONJOGRADSKA CAFFETERIA: Čvek, Dukić, Jager, Švitek, Glibo, Galić, Blagojević, Ranogajec, Vidović, Šporčić.

PROJEKTANTSKI URED ENERGIS: Dam. Vuković, Dar. Vuković, Srb, Jelinić, Katić, Lešić, Mijić, Knez, Krišto.
REZULTATI
PETAK

VETERANI

Auto Baranja Skripta - MNK Samba 1:3

Caffe 5 Gravia - Instos 2:2SENIORI

Donjogradska cafeteria - Projektantski ured Energis 1:3

Tempo - Dobro 0:12

Caffe 5 Gravia - Mcaffe 2:0

D.G.O. - D.G.O. mladi 14:0

SUBOTA

VETERANI

Caffe bar Madonna - Ambea 79 1:1SENIORI

Kava Exculsive - Caffe bar Rupa 5:1

Jug II - American bar Dollar 5:3

Osječko - Sigurnost 2:1

Lovački rog - Konoba Griblja 4:9

Ravlić trans - Megle 1:1
Najčitanije iz rubrike