Regija
„EUGENIJALCI OSKAROVCI“

Nagrađeni su učenici i učitelji
Objavljeno 15. lipnja, 2019.

SLATINA
Na manifestaciji „Eugenijalci oskarovci“, koja se u Osnovnoj školi Eugena Kumičića redovito održava na kraju nastavne godine, nagrađeni su učenici i učitelji za postignuća i uspjehe tijekom školske godine.
Ravnateljica škole Božica Majhen u uvodnom je obraćanju istaknula da je škola za svoje napore na razvijanju ekološke svijesti nagrađena dijamantnom plaketom te je predstavila novoosnovani tim „kapetanica škole“, koji čine ponajbolje učenice škole, a koje su „oskare“ uručile najboljim učenicima svakog razrednog odjela.
Najsportaš škole je Silvio Mumlek, a najsportašica Tanita Šantalab. Epitet najzadrugara ponijela je Katarina Terek dok je nagrada za promicanje tolerancije i nenasilja završila u rukama Mihaele Čolić. Najučenica OŠ Eugena Kumičića je Ena Knežević (8.a).
Povelje za unapređenje rada škole dobili su učitelji koji su vodili učenike na državna natjecanja i smotre, koji su napredovali u struci te koji su vodili ili bili u timu za provedbu međunarodnih projekata, a uručene su i pohvalnice učenicima za sudjelovanje i rezultate ostvarene na državnoj razini natjecanja ili smotri.

Petar Žarković

 

Možda ste propustili...

VUKOVARSKI KOMUNALNI REDARI U AKCIJI I U VEČERNJIM SATIMA I VIKENDOM

Za nepropisno odlaganje otpada do 3000 kuna

GRAD ULAŽE U U BOLJI ŽIVOT MLADIH

Igrališta za djecu oživila su našička naselja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ŽELE TURISTIČKI POENTIRATI:

Ubojstvo u Orient Expressu
zbilo se pokraj Strizivojne!

2

DVIJE OSNOVNE ŠKOLE DRUGU GODINU RADE POD ISTIM KROVOM

Zbog otežanih uvjeta rada neki su djecu ispisali iz ove škole

3

GRADSKO VIJEĆE RASPRAVLJALO O DEMOGRAFSKIM MJERAMA

Osobama do 45 godina 15.000 proračunskih kuna za kupnju nekretnine