Sport
DALJNJA SURADNJA

Davor Rupnik ostaje na kormilu Belišćana
Objavljeno 15. lipnja, 2019.
Nogometaši Belišća su prvenstvo na trećeligaškom "istoku" završili na četvrtom mjestu, u 30 odigranih kola ostvarili su 14 pobjeda, šest remija i imaju deset poraza. Napadači su bili vrlo raspoloženi, zabili su 53 pogotka i druga su momčad po efikasnosti, odmah iza prvaka Cibalije čiji su igrači postigli 67 pogodaka. Trener Davor Rupnik o onome što je učinjeno u proteklih godinu dana od kada je došao u Belišće i što igrače čeka u idućoj sezoni kaže:

- Odmah nakon osvajanja županijskog kupa predsjednik Ivan Jurković, tajnik Darko Novoselnik i ja bili smo pozvani kod gradonačelnika Dinka Burića i otvoreno smo razgovarali o svim nogometnim temama. Čelnici grada bili su zadovoljni četvrtim mjestom u Trećoj HNL "istok" i osvojenim županijskim kupom, ali i time kako smo kroz natjecateljsku sezonu afirmirali puno mladih igrača. Ja sam također izrazio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i dogovorili smo se da i dalje nastavljamo suradnju, tako da ću i u novoj sezoni voditi NK Belišće - otkrio je Rupnik koji ne skriva kako je njegova želja uvesti klub u drugoligaško društvo.

- Do odlaska na godišnji odmor želim jasnu sliku s kojim igračima krećemo u novu sezonu. Nisam od trenera koji voli raditi pripremni dio i da se tek onda igrači pojavljuju u kadru. Ova sezona bit će samo prijelazni dio, jer će se od pet trećih liga formirati jedna ili dvije u sezoni 2020./2021. radi poboljšanja kvalitete nogometa. Zato trebamo biti među tri prvoplasirane momčadi, a to podrazumijeva uz postojeći igrački kadar da bi se trebali pojačati s dva ili tri kvalitetna igrača - zaključio je trener Davor Rupnik.

Za Belišće su u netom završenoj sezoni igrali M. Stanić, Klanjšček, Milić, Lacković, V. Stanić, Žaja, Salapić, I. Poljak, Ranogajec, Paulić, Vinogradac, S. Poljak, Damjanović, Grafina, Marković, Harkanovac, Mandić, Ratković, Matoković, Radovanović, Stupar, Šileš, Pačar i Barišić. Z. Kaptalan
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike