Osijek
PROSLAVA U UDRUŽENJU

N. Junušić - najobrtnik
Objavljeno 14. lipnja, 2019.
U Udruženju obrtnika Osijek dodijeljene su nagrade najboljim obrtnicima grada Osijeka za 2018. godinu. Nagradu za obrtnika godine dobila je Neda Junušić, vlasnica slastičarnice Petar Pan, a vlasnik obrta Lim, Stojan Martinović, diplomu za dugogodišnji rad i doprinos udruzi. Junušić je istaknula kako je zahvalna za nagradu, koja je kruna truda i ulaganja njezine obitelji, posebice u gradnji i opremanju novog objekta u Tvrđi.

"Trideset smo godina u poslu. Htjeli smo nešto ostaviti i djeci, a to bez ulaganja u objekte i ljude nije moguće. Otvorili smo još radnih mjesta i nije nam žao, naprotiv. Imamo više od 20 djelatnika", rekla je Neda Junušić.

I Martinović planira širenje posla i nova zapošljavanja. "Drago mi da sam mogao zaposliti limare koji su završili tu struku. Imamo 22 zaposlenika. Povisili smo im plaću za 10 % i nadam se da ćemo je povećati i za više. Idemo i na 450 kvadrata novog prostora, a onda ćemo vidjeti što će biti", rekao je Martinović, koji ima obrt 25 godina.

Dragutin Grabrović, predsjednik Udruženja, izvijestio je o 1915 registriranih obrta u Osijeku, što je povećanje u odnosu prema proteklih nekoliko godina. U ime Osječko-baranjske županije nazočne je pozdravila Ivana Katavić-Milardović, a u ime Grada Osijeka Tomislav Krolo, oboje pročelnici ureda u čijoj je nadležnosti gospodarstvo. Priznanja su uručena i medijskim kućama, među njima i Glasu Slavonije. D.Ku.
Možda ste propustili...

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike