Regija
MLADIM I BUDUĆIM PODUZETNICIMA

Hetrih predstavio usluge inkubatora
Objavljeno 15. lipnja, 2019.
SLATINA

Budući da je u tijeku rekonstrukcija zgrade nekadašnjeg Doma zdravlja u suvremeni poduzetnički inkubator, koji će pridonijeti razvoju poduzetništva na području grada, o uslugama koje pruža inkubator poduzetnicima, koji su pokrenuli poslovanje u posljednje tri godine, i budućim poduzetnicima govorio je zamjenik direktora županijske Mreže poduzetničkih inkubatora Josip Hetrih.

Najam prostora u prvoj godini je besplatan, a niz pogodnosti uključuje pružanje savjetodavne pomoći, organiziranje seminara i edukacija, besplatni pristup internetu, korištenje konferencijske dvorane, pomoć u izradi poslovnog plana i investicijske studije, promociju na web-stranici i sajmovima, besplatan parking i korištenje čajne kuhinje.

Prema Hetrihu, bit će moguće i korištenje usluge virtualnog inkubatora. Među prednostima znatno mjesto pripada poticajnom okruženju, razmjeni iskustava i svakodnevna suradnja s drugim poduzetnicima.

Djelatnosti prihvatljive za poslovanje u inkubatorima obuhvaćaju ICT područja, multimediju, digitalnu grafiku, arhitekturu i građevinarstvo, elektroniku i elektroničko poslovanje, a u inkubator ne mogu biti primljeni oni koji se bave samo trgovinom ili ugostiteljstvom, klađenjem i kockanjem, tehnologijama koje zagađuju okoliš ili koji bi djelatnošću remetili poslovanje ostalih. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZA OBNOVU CRKVE

Muntanje u Sladojevcima: Deset jaja 55 kuna, Nikola prase kupio za 400 kuna

2

VELIKI ISKORAK RADNE JEDINICE TVINA U ŽUPANJI

Radit će gotov proizvod, zapošljavaju još 35 ljudi

3

USKORO RASPISIVANJE DRUGOG NATJEČAJA

Osnovna škola čeka ravnatelja