Sport
NEMA RAZLOGA ZA ZABRINUTOST

Gležanj je dobro, Šunjić putuje na eurosmotru
Objavljeno 13. lipnja, 2019.
Mlada hrvatska nogometna reprezentacija pod vodstvom izbornika Nenada Gračana u nedjelju putuje na Europsko U-21 prvenstvo, koje se igra u Italiji i San Marinu, a ono što je zabrinjavalo nakon "generalke" u prijateljskoj utakmici s Dancima (1:0) stanje je Ivana Šunjića. Podsjetimo, hrvatski nogometaš je pretkraj prvoga poluvremena napustio travnjak u Puli s bolnom grimasom i u suzama nakon divljačkog starta jednog danskog igrača. Izgledalo je loše, postavilo se pitanje hoće li Šunjić zbog ozljede gležnja propustiti nastup na Europskom prvenstvu, ali veznjak Dinama je dan nakon utakmice u Puli bio puno bolje.


- Sve će biti u redu, O.K. sam. Izgledalo je, ali nije ništa strašno, tu ozljedu gležnja vučem još od utakmice s Osijekom. Ma bit ću ja spreman za Europsko prvenstvo.
I to je dobra vijest, jer iza Šunjića je odlična sezona u modrom dresu, a i jedna je od uzdanica Gračanove momčadi. Mladi Vatreni imaju velike ambicije na eurosmotri, u skupini u San Marinu igraju s Rumunjskom, Francuskom i Engleskom, a cilj je izboriti nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. No treba ići korak po korak, skupina je vrlo teška i Gračanovima neće biti lako preskočiti visoko postavljenu letvicu. Hrvatska Euro otvara u utorak, 18. lipnja, utakmicom protiv vršnjaka iz Rumunjske.


Ivana Liović
Najčitanije iz rubrike