Tehno
WOMAN‘S CHOICE AWARD

Samsung je omiljeni brend pametnih telefona među ženama u Hrvatskoj
Objavljeno 14. lipnja, 2019.
Još jedna potvrda vodeće pozicije proizvođača pametnih telefona za tvrtku Samsung stigla je u obliku nagrade Woman‘s Choice Award koja se prvi put dodjeljuje u Hrvatskoj. Riječ je o nagradi kojom se nagrađuju najpopularniji ženski brendovi koje su odabrale upravo žene, a istraživanje je provela agencija Ipsos. Samsung je nagradu osvojio u kategoriji „Omiljeni uređaji“.


„Poznata je činjenica da su žene veći potrošači u odnosu na muškarce i zato smo izuzetno ponosni na ovu nagradu. Naši uređaji su atraktivnog dizajna i stvoreni su da olakšaju svakodnevni život korisnika. Ova nagrada također dolazi u godini u kojoj Samsung obilježava 50 godina svoga postojanja – 50 godina osluškivanja potreba naših korisnika i ostvarivanja njihovih želja“, rekao je Hrvoje Rendulić, voditelj odjela marketinga za telekomunikacije u tvrtki Samsung Electronics Adriatic, koji je uime tvrtke Samsung preuzeo nagradu.
Istraživanje je provedeno među ženama u dobi od 20 do 55 godina, a ispitanice su otkrile svoje sklonosti iz gotovo svih kategorija života. Istraživanje je također pokazalo da se čak 50 posto žena o proizvodu informira na internetu, a 100 posto ih koristi društvene mreže. Nagrada Woman‘s Choice Award prvi put je dodijeljena u Hrvatskoj, a iza projekta stoji tim medijskog ženskog brenda - miss7.M.R.


Možda ste propustili...

FLIXMOBILITY GRUPA

Novi tech hub u Nuernbergu

TECHNOLOGY PLAYMAKER AWARDS

Otvorene nominacije