Mozaik
LISTA PRODAJE DOMAĆIH I STRANIH IZDANJA

Album Opće opasnosti najprodavaniji
Objavljeno 13. lipnja, 2019.
Na aktualnoj listi prodaje domaćih izdanja prvu poziciju zauzeo je jedan od najpopularnijih rock-bendova u Hrvatskoj. Opća opasnost svoj je novi studijski uradak predstavila nakon pet godina od posljednjeg studijskog albuma i pod nazivom "Karta do prošlosti" objedinila neke od već poznatih hitova, kao što su "Kriva si", "Gubim tlo pod nogama" i "Da je Bog dao", pa do drugih pjesama s kojima će se njihovi obožavatelji tek upoznati. Album izdaje Croatia Records, a službena promocija održana je tijekom prošlotjednog CMC festivala u Vodicama. Izdanje koje je izišlo krajem svibnja publika je već nagradila svojim velikim interesom te ga pozicionirala na broj 1 tjedne liste prodaje.


Na drugoj ga poziciji slijedi kompilacija, a riječ je o festivalskom izdanju na kojemu se nalazi 40 pjesama raznih izvođača. Album "CMC festival Vodice 2019." već tri tjedna zaredom čuva mjesto jednog od najprodavanijih izdanja. Na trećem mjestu slijedi ga Thompson s popularnim izdanjem pod nazivom "Original Album Collection".
Na stranoj listi prodaje prvo mjesto ujedno je i najviši ulaz na samu listu, a pripada Rammsteinu s istoimenim izdanjem. Novi album obožavatelji su čekali 10 godina, a u Hrvatskoj ga imaju priliku pronaći pod zastupništvom diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Na drugome je mjestu Željko Joksimović i album "Željko Joksimović", dok je treću poziciju zauzeo album "I Am Easy To Find" u izvedbi The Nationala.T.K.
Možda ste propustili...

NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI OD 21. LISTOPADA

Brešanova serija "Svećenikova djeca"

NOVI SINGL MLADE HRVATSKE POP-ZVIJEZDE

Franka pjeva “Sve da sanjaš”

KONCERTNA TURNEJA “VJEŠTINA BUTIQUE”

Massimo u Slavonskom Brodu i Osijeku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KRANKŠVESTER SNIMILI SPOT I IDU NA IRSKU TURNEJU

Moramo ozbiljno zapeti jer se skupi nakit neće kupiti sam!

2

SJAJNA MLADA PJEVAČICA IZ VALPOVA

Beta Sudar: Kad pjesma
takne ljude, znaš da sve
što radiš ima smisla

3

ZAGREB FASHION DESTINATION

Nove kolekcije mladih talenata uz eko poruku