Mozaik
LISTA PRODAJE DOMAĆIH I STRANIH IZDANJA

Album Opće opasnosti najprodavaniji
Objavljeno 13. lipnja, 2019.
Na aktualnoj listi prodaje domaćih izdanja prvu poziciju zauzeo je jedan od najpopularnijih rock-bendova u Hrvatskoj. Opća opasnost svoj je novi studijski uradak predstavila nakon pet godina od posljednjeg studijskog albuma i pod nazivom "Karta do prošlosti" objedinila neke od već poznatih hitova, kao što su "Kriva si", "Gubim tlo pod nogama" i "Da je Bog dao", pa do drugih pjesama s kojima će se njihovi obožavatelji tek upoznati. Album izdaje Croatia Records, a službena promocija održana je tijekom prošlotjednog CMC festivala u Vodicama. Izdanje koje je izišlo krajem svibnja publika je već nagradila svojim velikim interesom te ga pozicionirala na broj 1 tjedne liste prodaje.


Na drugoj ga poziciji slijedi kompilacija, a riječ je o festivalskom izdanju na kojemu se nalazi 40 pjesama raznih izvođača. Album "CMC festival Vodice 2019." već tri tjedna zaredom čuva mjesto jednog od najprodavanijih izdanja. Na trećem mjestu slijedi ga Thompson s popularnim izdanjem pod nazivom "Original Album Collection".
Na stranoj listi prodaje prvo mjesto ujedno je i najviši ulaz na samu listu, a pripada Rammsteinu s istoimenim izdanjem. Novi album obožavatelji su čekali 10 godina, a u Hrvatskoj ga imaju priliku pronaći pod zastupništvom diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Na drugome je mjestu Željko Joksimović i album "Željko Joksimović", dok je treću poziciju zauzeo album "I Am Easy To Find" u izvedbi The Nationala.T.K.
Možda ste propustili...

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

Najčitanije iz rubrike