Sport
TORDINCI ĆE DOBITI SPORTSKO IGRALIŠTE

Mandžukić i 14-godišnji Patrik najbolji
Objavljeno 13. lipnja, 2019.
Sunce je pržilo, bilo je vruće i sparno, ali na zagrebačkoj Šalati se unatoč toplinskom udaru itekako dobro zabavljalo. Bilo je dobrog tenisa, ali još više smijeha i zabave. Marin Čilić okupio je elitu hrvatskog sporta kako bi zaigrali tenis i pomogli OŠ u Tordincima. Nogometaši, tenisači, košarkaši, atletičari, gimnastičari... svi su prikupljali novac za gradnju višenamjenskog sportskog igrališta kako bi i djeca iz malog mjesta s istoka Hrvatske imala mogućnost bavljenja sportom te rekreacijom kao i njihovi vršnjaci iz Zagreba, Osijeka ili Splita. A Čilić je u svojoj misiji itekako uspio, na jednom mjestu okupio je poznata sportska imena, došao je i velik broj gledatelja i na sportskom događaju "Gem, set, Hrvatska" napravljeno je veliko djelo. Prikupljen je novac i Tordinci će napokon dobiti sportsko igralište.

Bivši Vatreni Mario Mandžukić pokazao se vrlo spretnim i na teniskom terenu te je u finalu s 14-godišnjim tenisačem iz Zagreba Patrikom Jurinom srušio favorite - Marina Čilića i Luku Modrića sa 11:9.

Hrvatski košarkaš s NBA parketa Bojan Bogdanović grizao je za svaku loptu i usput zabavljao gledatelje, Dario Šarić bio je zadovoljan što igra u paru s Ivanom Dodigom i priznao da voli tenis, ali nije baš nešto posebno, Mariju Možniku definitivno ide bolje u gimnastičkim dvoranama, Andrej Kramarić i Dejan Lovren nisu loši s reketom u ruci, ali su daleko iza Mandže ili Modrića... Sve u svemu, bio je to lijep dan na Šalati. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana