Sport
TRI KORNERA PENAL

U sedam susreta mreže su se zatresle - 46 puta
Objavljeno 13. lipnja, 2019.

Raspoloženi su bili strijelci petog dana 16. malonogometnog turnira Tri kornera penal. U sedam susreta postignuto je čak 46 pogodaka pa su gledatelji doista mogli uživati u baš svim susretima jer najmanji broj golova u jednoj utakmici bio je - četiri.

U veteranskoj konkurenciji svoj posao u skupini završila je momčad Caffe bar Brokat Subotica kojoj se izlazi u susret zbog dugog putovanja pa odigra dva susreta u danu. Nakon što su Subotičani u prva dva kola sebi priskrbili četiri boda, ovaj put im je učinak bio znatno skromniji jer su uspjeli uzeti samo jedan bod, ali i on bi im trebao biti dovoljan za plasman u nokaut-fazu turnira. Sad im ostaje samo pričekati ostale utakmice nakon kojih će saznati s koje će pozicije u skupini nastaviti natjecanje. U prvom susretu poraženi su od Auto Baranja Skripte (3:1) kojoj su to prvi bodovi, a u drugoj utakmici protiv Sambe su Subotičani ispustili dva pogotka prednosti. Vodili su 3:1, ali se Samba uspjela vratiti na 3:3 i osvojiti važan bod koji bi joj na koncu mogao biti presudan kada je u pitanju plasman u drugu fazu natjecanja.

U seniorskom dijelu turnira vrlo raspucana bila je momčad Mursa V.B.K. Gallery caffe koja je Bazenima Orašje natrpala čak deset pogodaka i tako potvrdila svoje visoke ambicije. Uvjerljiv je bio i Projektantski ured Energis koji je s laganih 5:1 otpravio Tempo, a važne pobjede zabilježili su Caffe bar Downtown protiv Ferivi sporta (3:1) i Činkos u srazu sa Zelenom poljem (5:3). Naime, u seniorskom dijelu turnira u drugi krug prolaze tri od četiri momčadi iz skupina, pa je najčešće jedna pobjeda dovoljna za osiguravanje ulaska u eliminacijsku fazu. Najzanimljivija utakmica večeri bila je ona u kojoj je American bar Dollar svladao Ravlić trans (4:3). “Amerikanci” su stalno imali prednost u jednom trenutku i od dva pogotka (3:1), ali uporni “prijevoznici” su se vratili na 3:3, ali nisu izdržali jer su primili još jedan pogodak i izgubili susret. Zanimljivo je kako je svih sedam pogodaka postignuto u prvih 20 minuta utakmice, a čak četiri od njih u samo dvije minute, 18. i 19. Luda kuća... D.Keler
VETERANI

SAMBA       3(1)

CB BROKAT       3(2)

Igralište SD Olimpija. Suci: Igor Schrempf i Zlatan Mlinarić. Strijelci: 0:1 Bašić (6), 0:2 Z. Kujundžić (12), 1:2 Antolić (15), 1:3, Vojnić (19-6m), 2:3 Jandrok (23-6 m), 3:3 Antolić (26).

SAMBA: Pavlović, Vuletić, Erak, Apčag, Maganić, Jandrok, Antolić, Francem, Pavlić, Tretinjak.

CAFFE BAR BROKAT SUBOTICA: Stantić, T.Kujundžić, Z.Kujundžić, Vojnić, Minčić, Bašić, Ježelić, Tumbas.



SENIORI

AM. BAR DOLLAR       4(2)

RAVLIĆ TRANS       3(1)

Igralište SD Olimpija. Suci: Ivan Škaro i Zlatan Mlinarić. Strijelci: 1:0 Činćurak (12), 1:1 Vuk (15), 2:1 Janković (15), 3:1 Koša (18), 3:2 Rebrina (18), 3:3 Rebrina (18), 4:3 Janković (19).

AMERICAN BAR DOLLAR: Ilić, Janković, Činćurak, Rado, Kračun, Đurđević, Koša, Salamun.

RAVLIĆ TRANS: Božić, Vuk, Čaić, A. Knežević, M. Knežević, Bošnjak, Cvjetković, Rebrina.
REZULTATI
VETERANI



Auto Baranja Skripta - Caffe bar Brokat Subotica 3:1

Caffe bar Brokat Subotica - Samba 3:3

SENIORI



Projektantski ured Energis - Tempo 5:1

Ferivi sport - Caffe bar Downtown 1:3

Činkos - Zeleno polje 5:3

American bar Dollar - Ravlić trans 4:3

Mursa V.B.K. Gallery caffe - Bazeni Orašje 10:1
DANAS PREDAH
l Večeras će “hakleri” na Tri kornera penal malo predahnuti. Već je tradicionalno da se turnir ne igra na blagdan sv. Antuna koji se proslavlja u staroj gradskoj jezgri Tvrđa. Turnir se nastavlja u petak.
Najčitanije iz rubrike