Regija
SKRB O NAJMLAĐIMA

Mladi su naša nada
Objavljeno 13. lipnja, 2019.
Sufinancira se i boravak djece u vrtiću i jaslicama s više od 1000 kuna mjesečno po svakom djetetu
Uz kupnju novih udžbenika, prošle godine, za sve osnovnoškolce u dvije gradske osnovne škole, Grad se ove godine odlučio financirati i kupnju radnih bilježnica.

- Ove godine želimo svim roditeljima uputiti podršku, s obzirom na to da je školovanje djece uistinu skupo, a potrebno je nabaviti puno toga. Mislim da ćemo ovom investicijom u vrijednosti od pola milijuna kuna dosta pomoći našim roditeljima koji, kao i mi, žele da djeca uspješno završe školu - rekao je gradonačelnik Josip Miletić. Nakon velikih mjera pronatalitetne politike, ovo je još jedan od načina olakšavanja odgoja djeteta odnosno brige za djecu, uz besplatan obrok u suradnji s Osječko-baranjskom županijom koji će se nastaviti i dalje za sve osnovnoškolce. Sufinancira se i boravak djece u vrtiću i jaslicama s više od 1000 kuna mjesečno po svakom djetetu. Ove mjere jedan su od preduvjeta za povećanje nataliteta koji bilježimo u Općoj županijskoj bolnici Našice. Grad prepoznaje trud svih učenika osnovnih i srednjih škola, pa je tradicionalno uoči Dana grada održan svečani prijem učenika s istaknutim rezultatima u ovoj školskoj godini. Njih više od 300 u srijedu je, uz osobne čestitke gradonačelnika, dobilo i prigodne poklone.

- Oni su naša dika i naš ponos i neka i dalje na ovakav način predstavljaju svoj grad - mladima je poručio gradonačelnik. I.Ć.
Više od 300 učenika s istaknutim uspjesima i odličnim rezultatima na državnim i međunarodnim natjecanjima
Možda ste propustili...

SLAVONSKO-BARANJSKE POLJOPRIVREDNE POVRŠINE

Kiša je spasila usjeve, ali zbraja se šteta od divljači

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

RUKOMETAŠI SŠ I. KRŠNJAVOGA

Treći u državi

Najčitanije iz rubrike