Osijek
GRADSKI SAVEZ ZA SPORTSKU REKREACIJU

Besplatni treninzi Zdravko ruši zidove
Objavljeno 11. lipnja, 2019.
Gradski savez za sportsku rekreaciju "Šport za sve Osijek" u nedjelju, 16. lipnja, pokraj pješačkog mosta organizira besplatan program vježbanja pod nazivom ‘Zdravko ruši zidove‘.

Treninzi će se odvijati na zelenoj površini pokraj secesijskog zdenca na promenadi, a vodit će ih poznati osječki voditelji fitnessa koji pripremaju programe za sve generacije. "Aktivnost smo nazvali ‘Zdravko ruši zidove‘ jer želimo kod građana pobuditi svijest da se vježbati može bilo gdje i bilo kada, da vježbanje ne mora uključivati skupe rekvizite", poručuju iz Saveza. Od 16.30 do 17 sati na rasporedu je program Senior Fit Andreja Jovanovića, namijenjen građanima zrelije dobi. Od 17.30 do 18 sati Tihana Majer vodit će Active Kid, program za najrazigraniju djecu. Marko i Luka Kutleša demonstrirat će od 18.30 do 19.30 kako izgleda funkcionalni trening, a Tijana Ljubojević i Ivana Pavlović od 19.30 do 20.30 zainteresirane će podučiti plesu zumbe. Između treninga publiku će animirati članice kluba ritmičko-sportske gimnastike Rondo, plesnog kluba Fenix i plesne skupine Blindovi.

Naravno, kada govorimo o zdravom načinu življenja, neizostavan dio je hrana, pa će tako svoje proizvode izložiti domaći OPG-ovi. I.A.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike