Mozaik
ONLINE

Hrvatski rock&off izvođači dobili internet-radio
Objavljeno 11. lipnja, 2019.
Nakon novinarske glazbene nagrade platforma Rock&Off predstavlja još jedan novitet: Rock&Off internet-radio, prenosi Soundreport. Riječ je o online radiju koji 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, bez reklama i govornih emisija, emitira isključivo domaću rock&off glazbu koju nemate često priliku čuti na hrvatskim mainstream radijskim postajama. Radio je dostupan za slušanje na webu Rock&Offa te na Iskon.TV-u na 825. poziciji, a u svojoj playlisti zasad ima više od 140 bendova, dobitnika, ali i svih izvođača koje su novinari predložili u prvom krugu ovogodišnjih nominacija za prvo izdanje glazbene nagrade Rock&Off. Chui, Detour, Edo Maajka, Jonathan, Nipplepeople, Rezerve, The Strange i Vojko V samo su neka od imena iz fonoteke Rock&Off radija, a taj popis dopunjavat će se svakog mjeseca novim pjesmama i srodnim Rock&Off izvođačima.

- Rock&Off radio jedino je mjesto gdje se može čuti hrvatska glazba koja nije zapela u osamdesetima. Drago mi je da su svoju stanicu dobili domaći glazbenici koji u najmanju ruku pokušavaju napraviti nešto imalo zanimljivo - rekao je Vojko V, dobitnik čak dvije Rock&Off nagrade u kategoriji Rap&Off izvođač godine te Iskonove nagrade publike.

Pokretači nagrade su koproducenti Unison - Hrvatski glazbeni savez i KD Tvornica kulture te organizator Hrvatsko društvo skladatelja uz potporu glavnog sponzora Iskona. T.K.
PRESJEK SCENE
Ideja ovog radija je omogućiti slušateljima presjek hrvatske Rock&Off scene koja je svakim danom sve kvalitetnija i bogatija, a nema prilike doći do šire javnosti - objašnjava glavni tajnik Unisona, Davor Drezga, te nastavlja: “Želja nam je povezati domaću rock&off zajednicu i kroz ovu online platformu, stoga pozivam sve nezavisne glazbenike koji žele predstaviti svoj rad u eteru da nam pošalju svoje nove pjesme na info@rockoff.hr, a mi ćemo ih prvom prilikom uvrstiti u program Rock&Off radija. Ovo je tek jedan u nizu noviteta koje će Rock&Off predstaviti uoči svog drugog izdanja u siječnju 2020.”
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

77. FILMSKI FESTIVAL U CANNESU

Otkriven program i 19 filmskih naslova u utrci za Zlatnu palmu

2

UOČI 71. ZAGREBAČKOG FESTIVALA

Mia i Doris predstavile
spot za “Uzalud ti sve”

3

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre
najbolji je način da čuvamo
svoju folklornu tradiciju