Regija
RUŽE ZA MAJKE, DAROVI ZA UČENIKE, ZAHVALNICE UDRUGAMA

Općina Feričanci proslavila svoj dan
Objavljeno 10. lipnja, 2019.

Vezani članci

UDRUGA RADI SA UČENICIMA, MLADIMA I UČENICIMA S TEŠKOĆAMA

U "Prijateljstvu" podučavaju, pomažu i dobro se zabavljaju

FERIČANCI - Brigu za sumještane Općina Feričanci pokazala je podjelom simboličnih darova novorođenoj djeci i ruža majkama. Nagrađeni su i najbolji učenici - Maša Kapraljević, David Jutriša, Nevio Biuklić i Karlo Šalek, a zahvalnicu Općine Feričanci dobili su Udruga učenika, mladih i učenika s poteškoćama "Prijateljstvo" Feričanci te višestruki darivatelji krvi Ana Debeljak i Vladimir Jutriša. Proslava Dana općine Feričanci trajala je dva dana, počela je polaganjem vijenaca na groblju i ispred spomen-obilježja hrvatskih branitelja. Nastavila se svečanom sjednicom Općinskog vijeća, na čijem su početku himnu otpjevali najmlađi članovi HKD-a "Manuel" Feričanci.

- Općinski proračun za ovu godinu planiran je u iznosu od 21 milijun kuna, a kao najveću investiciju izdvajam gradnju nerazvrstane ceste u vrijednosti od gotovo 9 i pol milijuna kuna, gradnju reciklažnog dvorišta te obnovu Društvenog doma - rekao je općinski načelnik Marko Knežević. Najavio je gradnju pročistača, a najprije će na njega biti spojene Ulica Dore Pejačević i Ferićeva.

Okupljenima se obratio i dožupan osječko-baranjski Goran Ivanović, koji je čestitao domaćinima na realiziranim projektima.

- Naša je zajednička briga da mjesta poput Feričanaca budu perspektivna te da ljudi ostanu u svojim naseljima - poručio je dožupan Ivanović. I. Ć.
Možda ste propustili...

VATROGASNA ZAJEDNICA VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE - REZIME 2023. GODINE

Vatrogasci imali 1600 intervencija

OBNOVA PRUGE VINKOVCI - VUKOVAR

U ponedjeljak se pušta napon u kontaktnu mrežu

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

Najčitanije iz rubrike