Tehno
U ZAGREBU

Otvoren T-Centar novih tehnologija
Objavljeno 7. lipnja, 2019.
Cijeli portfelj uređaja koji Hrvatski Telekom nudi u novom prodajnom prostoru sastoji se, osim regularne ponude, od sve popularnijih Xiaomi romobila, iRobot Roomba usisavača, Xiaomi mobitela, iPod tableta te Samsung, Apple, Xiaomi i Honor pametnih satova i sportskih narukvica.


U sklopu novog sjedišta Hrvatskog Telekoma u Radničkoj ulici 21 u Zagrebu otvoren je T-Centar novih tehnologija, multimedijsko prodajno mjesto nove generacije. U novom prodajnom mjestu sve je potpuno prilagođeno korisnicima i njihovu iskustvu prilikom kupnje. Novootvoreni T-Centar uređen je prema najvišim tehnološkim i estetskim standardima, a u njemu će se korisnici kroz digitalne sadržaje na jednostavan i zanimljiv način moći upoznati sa svim proizvodima i uslugama u ponudi Hrvatskog Telekoma. U prostoru dućana nalazi se coworking stol s tabletima na kojima će korisnici moći surfati dok čekaju svoj red.


Za bolju atmosferu i ugodniji boravak u dućanu u prostoru se nalazi i zeleni zid s biljkama te ugodna glazba u pozadini.


Cijeli portfelj uređaja koji Hrvatski Telekom nudi u novom prodajnom prostoru sastoji se, osim regularne ponude, od sve popularnijih Xiaomi romobila, iRobot Roomba usisavača, Xiaomi mobitela, iPod tableta te Samsung, Apple, Xiaomi i Honor pametnih satova i sportskih narukvica. U novootvorenom T-Centru kupci mogu pronaći i tehnologiju koja pospješuje iskustvo fiksnih usluga u domu, poput routera i pojačivača Wi-Fi signala.


HT je pripremio i posebnu ponudu u povodu otvorenja pa do 20. lipnja ili do isteka zaliha korisnike u novootvorenom centru očekuju brojni pokloni iznenađenja. M.R.
Možda ste propustili...