Regija
PP ORAHOVICA PREDSTAVIO PROIZVODE OD RIBE U BRUXELLESSU

Orahovačka riba oduševila Europu
Objavljeno 6. lipnja, 2019.
ORAHOVICA - Radi širenja tržišta i upoznavanja s proizvodima i brendom Panona Mare, PP Orahovica je prvi put izlagao na sajmu Seafood Expo Global u Bruxellessu, najvećem svjetskom sajmu ribe.

- Cilj je bio predstavljanje asortimana visoke kvalitete europskom tržištu na kojemu postoji interes za zdravim prehrambenim proizvodima. Svjesna potrebe konzumiranja ribljih obroka više puta tjedno, tvornica za preradu ribe Panona Mare u ponudi ima zdrave proizvode prilagođene modernom i ubrzanom načinu života. Na sajmu Seafood Expo Global predstavilo se 2007 tvrtki iz 88 zemalja. U sklopu Hrvatske gospodarske komore, osim PP-a Orahovica, nastupilo je još osam izlagača iz Hrvatske, što je najviše do sada. Sajam obuhvaća sve novosti na tržištu ribe i morskih plodova, od asortimana, načina i vrste prerade do prezentacije opreme i tehnologije za preradu ribe i pakiranje. Uglavnom je zastupljena morska riba, ali asortiman Panona Mare naišao je na pozitivne reakcije jer su mnogi bili iznenađeni namazima i dimljenim filetom napravljenim od slatkovodne ribe. Definitivno, postoji velika prigoda za nas jer je evidentan trend porasta za bioproizvodima i zdravom hranom – rekla je Katica Petkov iz PP-a Orahovica.

Potvrda zanimanja Europe za orahovačku ribu je i posjet štandu novinara Thomasa Benana, koji je radio priču o PP-u Orahovica za stručni časopis Eurofish Magazine. V.G.
Možda ste propustili...

GRADSKA ORGANIZACIJA HSS ORAHOVICA

GO HSS-a dala podršku Ani-Mariji Petin

GLAZBENA ŠKOLA JOSIPA RUNJANINA

Svečanost za maturante - uručene su im diplome

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana