Mozaik
KULTNI BRITANSKI BEND DOLAZI 21. KOLOVOZA

The Stranglers nastupaju u Šibeniku
Objavljeno 6. lipnja, 2019.
Kultni britanski bend The Stranglers dolazi u Šibenik, a koncert će na Tvrđavi sv. Mihovila održati 21. kolovoza. Osnovani sredinom 1970-ih, na samom su početku u kratkih 13 mjeseci objavili čak tri albuma na kojima su se našli hit-singlovi “Peaches” i “No More Heroes”. Angažirani, rječiti i sugestivni tekstovi uz melodične skladbe upotpunjene agresivnim, beskompromisnim i buntovnim stavom učinili su ih jedinstvenom pojavom na glazbenoj sceni. Kako stoji u priopćenju organizatora, karakterističnim i nepredvidljivim stilom temeljenim na koketiranju s raznim glazbenim žanrovima osvojili su mainstream rock-scenu i postali pioniri novovalnog zvuka. Organizatori su dodali kako će britanski bend u Šibeniku na koncertu 21. kolovoza izvesti i neobjavljene pjesme s nadolazećeg albuma.

Grupa u čijem su stastavu Jet Black, Jean-Jacques Burnel, Dave Greenfield i Baz Warne trenutno je na turneji u sklopu koje nastupa po Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj i drugim zemljama. Koncert u Šibeniku im je ukupno četvrti u Hrvatskoj - posljednji put nastupili su prije 17 godina, i to 2002. godine u Zagrebu.

Ulaznice će biti dostupne od petka, 7. lipnja, na navedenim prodajnim mjestima, uključujući i online sustav Croatia Tickets. Ograničen broj ulaznica bit će dostupan po cijeni od 330 kuna, a kasnije će cijena narasti na 350 kuna. T.K.
Možda ste propustili...

“WILD AT HEART”

Lyncheva serija

ZAHVALJUJUĆI ROYAL MINTU

Elton dobiva svoju kovanicu

NA AMERIČKOM BOX-OFFICEU

Star Wars iz 1980. najgledaniji film