Crna kronika
TRAGEDIJA KOD ĐAKOVA

Mladić se utopio u jezeru Jošava
Objavljeno 28. svibnja, 2019.
ĐAKOVO - Mrtvo tijelo mladog muškarca pronađeno je u vodi jezera Jošava kod Đakova u ponedjeljak poslijepodne. Riječ je o 27-godišnjem mladiću iz Starih Mikanovaca, iz susjedne, Vukovarsko-srijemske županije, čija je policijska uprava, nakon dojave obitelji o nestanku, prvo poduzela radnje na pronalasku nestalog mladića. Poslije se u slučaj uključila i Policijska uprava osječko-baranjska. Policija ne izlazi s imenom, prezimenom i drugim identifikacijskim podacima; glasnogovornik PU osječko-baranjske Zoran Kon kaže kako je riječ o 27-godišnjaku s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Dok se još smatrao nestalim, (neslužbene) informacije bile su da se mladić kreće oko Piska, rubnog dijela grada Đakova, a u čijoj je blizini i jezero Jošava. O pronalasku tijela Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske, rekao je kako su u ponedjeljak oko 13.40 na jezeru Jošava, pokraj Đakova, pretragom terena djelatnici PU osječko-baranjske i PU vukovarsko-srijemske, uz potporu HGSS-a, pronašli mrtvo tijelo muške osobe. "Na mjestu događaja izvršen je očevid, a prema nalogu županijskog državnog odvjetnika, tijelo je prevezeno u KBC Osijek, gdje je izvršena obdukcija. Njome je utvrđeno da je smrt nastupila utapanjem."

Još je uvijek nepoznato zašto se mladić iz susjedne županije zaputio u Osječko-baranjsku županiju, kod Đakova, točnije - kod Piska i spomenutog jezera. Kako doznajemo, prostor potrage za njim sužen je s pomoću signala mobitela, a rezultirao je, nažalost, pronalaskom mrtvog tijela. S.Župan
Možda ste propustili...

NEPOŠTIVANJE PROMETNIH PRAVILA U HRVATSKOJ

Vozačima ispisano 6049 kazni protekloga vikenda

VOZILOM SLETIO S CESTE U OSIJEKU

Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana