Regija
DAN OSNOVNE ŠKOLE DORE PEJAČEVIĆ

Nagrađeni uspješni učenici i mentori
Objavljeno 26. svibnja, 2019.
NAŠICE - Na tradicionalnoj svečanoj akademiji pod nazivom "Naš svijet" u povodu Dana škole nagrađen je velik broj učenika i mentora. Učenici i djelatnici Osnovne škole Dora Pejačević ove su godine postigli zapažene rezultate, od mnogobrojnih nastupa i nagrada na državnoj razini do međunarodnih. Okupljenim učenicima, mentorima i članovima obitelji obratila se te motivacijskim govorom potaknula najmlađe na ostvarivanje još boljih rezultata, ali i vlastitog razvoja, ravnateljica škole Jasminka Falamić, koja je ujedno, uz tri učenice, i vodila program.

- Nagrada ima uistinu puno, od sporta, likovnog stvaralaštva, literarnog stvaralaštva... Pohvalili smo i učitelje koji su predstavljali našu školu u brojnim projektima - rekla je ravnateljica Falamić.

- Ova radost koju osjećamo i uzbuđenje neka budu poticaj za sve, za što uspješniji i što kvalitetniji rad i zadovoljstvo boravka u školi - dodala je.

Za sve učenike priređeni su mali znaci pažnje, a oni koji su osobite uspjehe osvojili svojim likovnim radovima, dobili su ih uokvirene. Poseban pljesak dobili su i ambiciozni i predani učitelji koji su sudjelovali u brojnim projektima škole. U zanimljivom glazbenom, plesnom i dramskom programu nastupili su učenički pjevački zbor, recitatori, plesna skupina i dramska skupina.

I. Ćosić
Možda ste propustili...

AKCIJOM “DRAGOVOLJCI ZA NAJMLAĐE”

UDVDR Slatina prikupio je novac za analizator CRP-a

Najčitanije iz rubrike