Mozaik
HRVATSKA TELEVIZIJA PONOVO TRAŽI TALENTIRANE PJEVAČE

Počele prijave za 3. “The Voice”
Objavljeno 24. svibnja, 2019.
"The Voice", jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, emitirat će se i treću sezonu na Hrvatskoj radioteleviziji. Natjecanje, u kojemu nisu važni ni izgled ni dob, nego samo glas, pratit ćemo tijekom 12 emisija: od 7. prosinca 2019. do 22. veljače 2020. Nakon pet emisija audicija, slijede tri emisije nokauta, potom jedno izdanje dvoboja, a kulminacija sezone su posljednje tri emisije uživo. Za ovo prestižno natjecanje mogu se prijaviti svi državljani Hrvatske s navršenih 18 godina i prebivalištem u RH. Prijavljivanje kandidata moguće je samo preko web-aplikacije; a sve upute vezane uz način prijave, kao i upitnik za prijavu, kandidati mogu pronaći na web-stranici http://voice.hrt.hr/.

Predizbori će se održati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Izabrani natjecatelji glasovne će sposobnosti pokazati na audiciji pred četiri mentora. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima, savjetnicima mentora. Nakon audicija slijede tri emisije nokauta tijekom kojih se broj kandidata smanjuje na šestero, i to onih šestero za koje mentori smatraju da najviše mogu napredovati tijekom natjecanja. Šestoro izabranih kandidata u sljedećem izazovu, dvoboju, pjevaju u duetu, a mentor mora izabrati samo po jednog kandidata iz svakog dueta koji će nastaviti natjecanje. Trima natjecateljima svake ekipe pridružit će se još jedan natjecatelj kojeg je mentor odlučio spasiti, a koji je do tada bio član nekog drugog tima. Završna faza natjecanja su tri emisije uživo, a tko će pobijediti svojim glasovima odlučuju i mentori i gledatelji.

Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji. Prijave za treću sezonu showa ‘‘The Voice Hrvatska‘‘ bit će otvorene 30 dana, do 23. lipnja 2019. T.K.
Prijave za treću sezonu showa ‘’The Voice Hrvatska’’ bit će otvorene 30 dana, do 23. lipnja 2019.
Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

Najčitanije iz rubrike