Sport
"ČOPOR BIZONA" NAPUŠTA FRANKFURT

Ante Rebić na meti europskih velikana
Objavljeno 24. svibnja, 2019.
Eintracht iz Frankfurta mogao bi ovog ljeta izgubiti svoj napadački trio pod nazivom "čopor bizona" - Antu Rebića, Luku Jovića i Sebastiena Hallera.


- Zbog financijaskih razloga nemamo potrebu prodati ni jednoga od njih. No može se svašta dogoditi, čak da odu sva trojica - kazao je sportski direktor nogometnog kluba iz Frankfurta Fredi Bobić.


Taj ubojiti trio trener Adi Hutter nazvao je "čopor bizona", a ove sezone su zajedno zabili 41 pogodak u njemačkom prvenstvu. Rebića (9 pogodaka), Hallera (15) i Jovića (17) traže ponajbolji europski klubovi, a najviše se govori o eventualnom odlasku Jovića u Real Madrid. Prije nekoliko dana španjolski su mediji objavili kako je to gotova stvar i kako je ugovor potpisan, no iz Njemačke su to demantirali objasnivši kako nikakav autogram nije stavljen na ugovor između srpskog napadača i "kraljeva". Eintracht za Jovića traži minimalno 60 milijuna eura, a taj bi novac onda iskoristio za kupnju novih igrača.


- Potrebno je živjeti s time, to može poslužiti za nastavak ulaganja u budućnost. Naši navijači to moraju razumjeti, ponekad se ne može ništa učiniti oko tih transfera, odnosno zadržati nekog od igrača - dodao je Bobić.


Eintracht je sezonu okončao na sedmom mjestu bundesligaške tablice s 54 boda, što je 24 manje od prvaka Bayerna. Inače, Haller ima ugovor do ljeta 2021. godine, Rebić do ljeta 2022., a Jović do ljeta 2023. godine, no to nije nikakva garancija da već ovoga ljeta neće napustiti Frankfurt. I. Li.
Možda ste propustili...

OSVRT NA 30. KOLO SUPERSPORT HNL-A

Nemilosrdni gosti, Rudeš ispao

MELEM NA RANE BILA BI DOMAĆA POBJEDA PROTIV HAŠK SOKOLA

Baranjcima hitno treba pobjeda

Najčitanije iz rubrike