Tehno
MBA NATJECANJE "LEADERSHIP TALENT TOURNAMENT"

Algebra poziva tvrtke da prijave ekipe i pokažu svoje vještine upravljanja
Objavljeno 24. svibnja, 2019.
Nakon prošlogodišnjeg, iznimno uspješnog natjecanja menadžera u organizaciji Algebrina MBA programa, Visoko učilište Algebra najavljuje ovogodišnje izdanje u sklopu kojeg sadašnji i budući lideri imaju priliku dokazati svoje potencijale poslovnog upravljanja. Prijave su besplatne, a vrijednost nagradnog fonda viša je od 200.000 kuna, što će finalisti moći iskoristiti za e-Leadership MBA studij, Mini MBA program ili specijalizirane poslovne module koje provode Algebra i Kelley School of Business Sveučilišta u Indiani, SAD. Zainteresirane ekipe trebaju požuriti s prijavom za "Leadership Talent Tournament" jer je ova prilika otvorena samo do 1. lipnja.


"Leadership Talent Tournament" u organizaciji Algebrina MBA e-Leadership namijenjen je tvrtkama koje će motivirati interne ekipe da se natječu u primjeni menadžerskih vještina na konkretnim poslovnim slučajevima. Natjecanje je osmišljeno tako da testira širok raspon vještina poslovnog upravljanja kod timova u cjelini, ali i pojedinih članova: od analitičkih vještina preko sposobnosti strateškog planiranja, razmišljanja i međuljudskih vještina pa do vještina budžetiranja i financijskog planiranja.


Sudionike natjecanja očekuje zadatak koji priprema Algebrin MBA tim. Poslovna simulacija zapravo predstavlja svojevrsnu igru u kojoj menadžeri imaju priliku dokazati svoja teorijska i praktična znanja. O prošlogodišnjem izdanju natjecanja posebno su se pohvalno izrazila vodstva kompanija iz područja turizma, financija, maloprodaje, farmaceutike, marketinga, energetike i informacijsko-komunikacijskih tehnologija, a ove godine dodatno se razrađivao pristup kako bi iskustvo bilo korisno još širem auditoriju.


Ovo natjecanje, drugu godinu zaredom, organizira Algebrin MBA studij radi poticanja intrakorporativnog poduzetništva, poticanja kulture agilnog vođenja te poticanja najboljih kandidata iz najboljih hrvatskih tvrtki da dokažu svoje praktične vještine vezane uz poslovno upravljanje u vrijeme digitalne ekonomije. Ovogodišnji će žiri činiti tim MBA programa Visokog učilišta Algebra, vanjski suradnici i predavači, HR menadžeri i ostali stručnjaci.


Prijave su besplatne, a vrijednost nagradnog fonda veća je od 200.000 kuna, što će finalisti moći iskoristiti za e-Leadership MBA studij, Mini MBA program ili specijalizirane poslovne module koje provode Algebra i University of Indiana. Pobjednike očekuje vaučer u vrijednosti od 135.000 kuna, a sve sudionike pokloni iznenađenja. Za iznimno kvalitetne i razrađene ideje, stručni žiri ima mogućnost pojedinim timovima ponuditi i podršku u daljnjem razvoju projekata kroz besplatne usluge Algebra LAB-a, Algebrina razvojnog i start-up centra. Natjecanje će se održati u Zagrebu 7. lipnja. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike