Osijek
U ORGANIZACIJI LINOS CLUBA GEA

Stand-up komedija “Možda smiješno” u "Trici"
Objavljeno 23. svibnja, 2019.
Lions Club Gea nastavlja suradnju i podržava profesore i studente Akademije za umjetnost i kulturu. Nakon što su kroz performans "Volim parking, više volim scenu" ukazali na problematiku neimanja vlastite akademske scene, ovaj put uključen je i caffe bar "Trica", (Lučki prilaz 2), kao aktivan prostor za kreativne ljude.

Ondje će se u petak, 24. svibnja, u 20 sati održati stand-up pod nazivom "Možda smiješno", kojeg su studenti inspirirani tekstom Henrija Bergosna "O smijehu" te dijelovima knjige "O humoru" Simona Critchleya, na kreativnoj radionici sami napisali, a uz pomoć mentora i uobličili u jedan hibridni žanr između stand-up forme i monodrame. Ovo su zapravo kratke crtice o nama samima, ali i drugima. One su istinite i živopisne, koliko vjerujemo da je istina moguća. One su smiješne i duhovite onoliko koliko sami sebi dopuštamo da to budu.

Sudjeluju Vedran Dakić, Matko Duvnjak Jović, Monika Lanšćak, Lucija Subotić, Zdenka Šustići i Luka Vondrak. "Ulaz je slobodan, a donacije poželjne. Pomažemo studentima glume UAOS-a", pozivaju Lionsice iz Gee. D.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike