Mozaik
MLADA GLUMICA I PJEVAČICA U RADIJSKOM ETERU

Sementa Rajhard objavila novi singl i spot “Sirene”
Objavljeno 23. svibnja, 2019.
Poznata glumica i glazbenica Sementa Rajhard već godinama je prisutna na televizijskim ekranima, kazališnim daskama, a ovim svojim drugim singlom i u radijskom eteru. Oni koji su upoznati sa Sementinim radom i mogućnostima, još više ističu njezine pjevačke sposobnosti, a upravo tu svoju stranu odlučila je na zadovoljstvo svih ponovno podijeliti s publikom. "Sirene" je nova pjesma i videospot, koja će vas ritmom i emocijom odmah osvojiti, a kojom je Sementa ujedno započela i suradnju s diskografskom kućom Hit Records. Ideja i želja autora, točnije autorice Andree Čubrić, ali i same Semente, bila je probuditi osjećaje u svima nama, koji smo na neki način ostali bez nekoga, a ti su se osjećaji s vremenom možda izgubili ili izblijedjeli.

- "Sirene" nam upućuju na nešto što želimo istaknuti, upozoriti na nešto, opisati kako se osjećamo kada ih čujemo i reći nama posebnoj osobi. Aranžman je pop, iako sam se vokalno približila soul žanru, što će u budućim pjesmama izazvati emocije s miješanjem soul i sevdah žanra - istaknula je Sementa.

Kako smo spomenuli, iza pjesme autorski u dijelu glazbe, teksta i produkcije stoji još jedno poznato žensko ime, Andrea Čubrić, a za aranžman je bio zadužen Mario Luketa. Pjesma ima i svoj spot, u režiji Darija Lepoglaveca, koji je, kako sama Sementa ističe, njezinu ideju i viziju iznio baš onako kako je i željela. T.K.
 
 
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike