Dome slatki dome
ZLATNA DIZAJNERSKA NAGRADA

Trendseterski tuš
Objavljeno 23. svibnja, 2019.
Najviše priznanje za izvanredan dizajn, zlatna nagrada Međunarodnog dizajnerskog foruma (iF DESIGN AWARD 2019.) dodijeljena je brendu hansgrohe za Rainfinity - novu paletu tuša koji je zbog svoje inovativnosti u oblikovanju i funkcionalnosti ocijenjen kao trendseterski.

‘‘U raspon tuša Rainfinity ukomponirano je umijeće dosljednih proporcija s impresivnom mješavinom materijala. Kontrastnim crno-bijelim izgledom hansgrohe je napravio korak više i ponudio alternativu karakterističnom kromiranom izgledu konvencionalnih miješalica‘‘, ocijenio je žiri.

U konkurenciji od 6375 prijavljenih radova, međunarodni stručni žiri zlatnim priznanjem za izvanredan dizajn nagradio je njih 66. Grupa Hansgrohe, kojoj pripadaju brendovi hansgrohe i AXOR, dobila je ukupno osam nagrada.

"Posebno smo ponosni što je Rainfinity osvojio iF zlatnu nagradu jer je to potvrda liderske pozicije brenda hansgrohe u stvaranju novih trendova u kupaonici‘‘, kazao je Marc André Palm, voditelj globalnog brand marketinga za hansgrohe.

Zahvaljujući cjelokupnom sastavu inovativne tehnologije, elegantnom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti, Rainfinity tuš svojim kapljicama prožima cijelo tijelo od glave do pete. Međutim, zahvaljujući inovativnom zidnom spoju, glava se može zaštititi od prskanja zbog prilagodljivog nagiba glave tuša. J.Kn.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike