Sport
KARATE PODRAVINA OPEN

U Đurđevcu bio posljednji test uoči državne smotre
Objavljeno 22. svibnja, 2019.
U Đurđevcu je održan deseti međunarodni karate turnir Podravina open, na kojem su nastupili mladi natjecatelji iz 30-ak klubova iz Hrvatske, Mađarske te Bosne i Hercegovine, među kojima i mladi članovi klubova iz Slavonije, kojima je ovo bio posljednji test uoči Prvenstva Hrvatske. Ponovno su uspješni bili članovi osječkog Hrvatskog sokola. Osvojili su ukupno sedam odličja, od čega po tri zlata i srebra i jednu broncu. Katia Šegavčić i Fran Seligman okitili su se zlatom i srebrom, čime su potvrdili odličnu formu uoči Prvenstva Balkana krajem svibnja i početkom lipnja. Emi Alšić uz zlato pripala je i bronca, a Sara Banjeglav osvojila je srebrnu medalju.

Od članova KK Esseker najzapaženiji nastup imale su u konkurenciji učenica ekipno. Kata tim u sastavu Dora Andrić, Mia Štefančić i Lara Gudelj osvojio je drugo mjesto. Pojedinačno, u borbama Marino Đukić u kategoriji do 34 kg osvojio je treće mjesto.

Karate Akademija Osijek nastupila je sa sedam svojih natjecatelja, a osvojeno je sedam medalja. U katama za cicibane Gabrijel Nemet osvojio je prvo mjesto, a kod mlađih učenika bio je treći. U borbama Domatko Matković bio je drugi u "open" kategoriji seniora, Patrik Ifko u istoj skupini zauzeo je treće mjesto, kao i Matej Potkovac kod mlađih kadeta (- 52 kg) i Karla Karačić kod mlađih kadetkinja (+ 55 kg).

Brojni su bili u Đurđevcu i članovi KK MAX iz Ivankova. Sudjelovali su s 15 natjecalj(ica)a u 19 kategorija, a osvojili su 15 odličja, od čega šest zlata, pet srebra i tri bronce. Zlatno odličje osvojili su Lana Kockarević, Nada Mrkonja, Eva Požega, Luka Požega, Toni Vukić i Žgela Luka. Srebra su pripala Marku Juriću, Lani Kockarević, Benjaminu Ljubasu, Leonu Vukoji i Lari Žgela. Dvije bronce osvojila je Emanuela Kockarević, a jednu Borna Mrkonja. K.Lacković
Možda ste propustili...

PRVA HRL “SJEVER” (M)

Osječani pobjedom otvorili sezonu

PRVA LIGA RUKOMETAŠICA

Osječanke krenule porazom u Sinju

TRENERU OSIJEKA NIJE BILO LAKO NAKON PROSIPANJA BODOVA

Ovo je moja odgovornost, nisam dobro odabrao, nisam napravio dobre zamjene