Osijek
REVIJA RADOVA II. GIMNAZIJE

Ponosni na marljive i darovite učenike
Objavljeno 22. svibnja, 2019.
U dvosatnom programu "Revije radova II. gimnazije Osijek" koji su sami sastavili i realizirali, ovi su gimnazijalci u svečanoj dvorani Filozofskog fakulteta svojim kolegama, djelatnicima škole, obiteljima i prijateljima u ponedjeljak pokazali sve što su radili tijekom protekle školske godine. Predstavljeni su radovi dramske, filmske, novinarske i literarne skupine.

- Iznimno smo ponosni kao škola na naše učenike jer su velikim entuzijazmom osvojili prva mjesta na državnoj smotri LiDraNo s dramskom predstavom i monologom, s predstavom na engleskom na smotri "English all around" te s predstavom na latinskom na "Festivalu Antike i klasičnih jezika" - kaže jedna od mentoricaTihana Pavičić, prof.

Kako je škola jedna od triju prvih naših škola s programom DSD njemačke diplome, učenici II. gimnazije krajem ovoga tjedna nastupit će u Varaždinu na obilježavanju obljetnice DSD programa s pjesmom i predstavom na njemačkom jeziku, a koju će u lipnju izvesti i u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku. J.P.
Najčitanije iz rubrike