Regija
POTPISANI UGOVORI ZA OBNOVU DOMA U ŠUMARINI I ZA RASVJETU

Nove investicije u Belom Manastiru
Objavljeno 21. svibnja, 2019.
BELI MANASTIR

Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Matilda Copić i gradonačelnik Belog Manastira, Tomislav Rob, potpisali su prekjučer u Vodicama približno 3,2 milijuna kuna vrijedan ugovor o financiranju rekonstrukcije Društvenog doma u Šumarini.

- Cilj je projekta rekonstrukcija i prenamjena doma u Šumarini, kojom će se osigurati adekvatan prostor za provedbu niza društvenih događanja, poput kulturnih manifestacija, organizacija sajmova i priredbi, uvjeta za rad udruga, sport i rekreaciju, jer je dio sredstava namijenjen gradnji višenamjenskog igrališta - ističe Rob, dodajući kako se cijeli projekt financira iz operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo (...)“, u sektoru lokalna infrastruktura, mjera M07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014. - 2020.

Rob je jučer u Zagrebu s predstavnicima Ministarstva regionalnog razvoja potpisao i 200.000 kuna vrijedan ugovor za sufinanciranje izgradnje javne rasvjete uz biciklističku stazu Beli Manastir - Branjin Vrh. I.G.

Ivica Getto
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike