Regija
VIJEĆNICA HDZ-A ANTONELA BUNGIĆ CRNOGAJ:

Dugovi su podmireni, ali se u svome gradu osjećam nesigurno
Objavljeno 21. svibnja, 2019.
BELIŠĆE

Na navode vijećnika Nezavisne liste Dinka Burića izrečene na konferenciji za novinare, gdje se belišćansku gradsku vijećnicu HDZ-a proziva za nepodmirivanje režijskih troškova, priopćenjem se oglasila i prozvana Antonela Bungić Crnogaj.

Naglasivši kako su iznesene djelomično netočne informacije kojima je povrijeđena njezina privatnost, vijećnica je najavila kako će pokrenuti postupak protiv vijećnika koji su iznosili njezine obiteljske prilike, zbog čega se s obitelji osjeća nesigurno i nezaštićeno.

"Neću tvrditi da sam bila redoviti režijski platiša, no moram reći da su iznesene tvrdnje daleko od istine i da su sva moja dugovanja prema gradskim tvrtkama podmirena. Priznajem da sam tijekom proteklog razdoblja imala financijskih problema, no smatram da o njima nitko osim mene nema pravo javno govoriti. Suprugov odlazak u mirovinu, kredit kojim sam rješavala stambeno pitanje te bolest majke koja je nedavno nažalost i izgubila svoju životnu bitku, učinili su u jednom trenutku moju obitelj financijski nestabilnom. Postojala su određena dugovanja prema dvjema gradskim tvrtkama, no ona nipošto nisu nastajala godinama", tvrdi Bungić Crnogaj.

Vijećnica podsjeća da je zaposlena na mjestu službenice i da se ne koristi nikakvim benefitima zbog kojih bi ju se prozivalo "povlaštenom", te da svojim istupima u Gradskom vijeću redovito ukazuje na brojne poteškoće u radu gradske uprave zbog čega vjeruje da je protiv nje i njezine obitelji pokrenut javni linč. L. Aničić
Možda ste propustili...

SPAS ZA OBRANU OD POPLAVA, ALI I RAZVOJ TURIZMA U OPĆINI SEMELJCI

Otvorena Akumulacija Kešinci, vrijedna 16 milijuna kuna

ZBOG KORONAVIRUSA UPITNA MANIFESTACIJA

55. Jeseni održat će se pa makar trajale samo tri dana

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana