Osijek
CENTAR “IVAN ŠTARK” SLAVI 56. OBLJETNICU

Svaki dan pomiču svoje granice
Objavljeno 21. svibnja, 2019.
Centar za odgoj i obrazovanje "Ivan Štark" proslavio je jučer, 20. svibnja, svoju 56. obljetnicu uz puno pjesme, plesa i igrokaza. Ravnateljica Centra Edit Lemal ističe kako se često susreću s brojnim teškoćama i izazovima u radu, s obzirom na to da su njihovi korisnici djeca s poteškoćama u razvoju, ali da ih neopisivo ispunjava svaki njihov napredak.

"Naša djeca pokazuju iznimne rezultate u različitim natjecanjima, prije svega na sportskom i likovnom području, a hvalevrijedan je i rad naše učeničke zadruge, s kojom se uvijek plasiramo na državna natjecanja. U budućnosti bi trebalo poraditi na sigurnosti naših učenika, izmještanjem autobusnog stajališta i parkirališta oko našeg prostora jer trenutačno dva velika autobusa ulaze u dvorište škole, čime otežavaju kretanje svim korisnicima. Također, treba se pobrinuti i za poludnevni boravak, odnosno daljnju skrb o korisnicima starijim od 21 godine", zaključila je Lemal.

Pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Osijeka, Davor Brust, napominje kako je i gradskoj vlasti važno u Centar ulagati vlastita sredstva te na taj način pridonijeti njegovu radu. "Mi smo u prošloj godini završili proširenje Centra koje je danas u funkciji", podsjetio je Brust.
E. Nenadić
Možda ste propustili...

ROBERT SEMEŠI KOORDINATOR U MKD-U NÉPKÖR

"I ti možeš naučiti mađarski, hrvatski je neusporedivo teži"

GRAD NASTAVLJA ULAGATI U SPORTSKU INFRASTRUKTURU

Na Olimpiji sagrađena nova tribina i postavljene sjedalice

HRVATSKO DRUŠTVO ZA BUBREG HRVATSKOG LIJEČNIČKOG ZBORA

Kongres nefrologa od 12. do 14. 4.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana