Sport
HRVATSKOM STRUČNJAKU NIJE LAKO

Kovaču ni dva trofeja neće biti dovoljna
Objavljeno 18. svibnja, 2019.
Bivšem izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Niki Kovaču definitivno nije lako u Bavarskoj. Pred njim su utakmice istine, Bayern do kraja sezone očekuju još dvije utakmice u kojima može osvojiti dva trofeja, njemačko prvenstvo i kup, i tako spasiti turbulentnu sezonu. No Kovaču ni dva trofeja ne garantiraju kako će i iduće sezone voditi najveći njemački klub. U subotu mu za osvajanje naslova prvaka treba bar bod protiv svog bivšeg kluba Eintrachta, a potom ga 25. svibnja očekuje finale Kupa protiv RB Leipziga.

- Ako pokažemo strast koju smo već pokazali ove sezone, onda možemo ići daleko. Ali morate to češće pokazivati - poručio je Kovač svojim igračima.

Bivši hrvatski izbornik svjestan je stalnih glasina o mogućoj smjeni, ali je poručio kako nikada neće odustati.

- Kada jednog dana više ne budem u Bayernu, živjet ću svoj život točno na isti način. Za mene novac nije glavni cilj. Ako stvari ispadnu drugačije, onda je to tako. Nikada u životu nisam odustao. I to se nikada neće dogoditi - kazao je Niko uoči posljednje ovosezonske ligaške utakmice.

U Njemačkoj se stalno priča o Nikinoj smjeni, a čelnici bavarskog velikana ne žele se izjasniti hoće li Kovač i dalje ostati na klupi Bayerna. H
Možda ste propustili...

HRVATSKA FUTSAL REPREZENTACIJA IGRA ZA ODLAZAK NA SP

Idemo se plasirati u Uzbekistan!

Najčitanije iz rubrike