Mozaik
6. HRVATSKA TATTOO KONVENCIJA U ZAGREBU DO NEDJELJE 19. SVIBNJA

Stiže svjetski majstor Jurgis Mikalauskas
Objavljeno 18. svibnja, 2019.
Nastavlja se tradicija organizacije Hrvatske tattoo konvencije, sajma tetoviranja i prateće industrije, poslastica za sve ljubitelje tetovaža, piercinga, bodypaintinga i retrokulture, koja se šesti put održava u 11d paviljonu Zagrebačkog velesajma sve do 19. svibnja. Sudjelovanje su najavili brojni saloni tetoviranja iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Mađarske, Austrije, Japana, Njemačke i Švicarske s više od 100 prijavljenih majstora tetoviranja! Ovaj put stiže svjetski poznati majstor Jurgis Mikalauskas, legenda realističkog portreta u boji! U sklopu konvencije na kraju svakog dana održavaju se izbori za najbolje tetovaže u raznim kategorijama, sudionici dobivaju bogate nagrade sponzora, a pobjednik konvencije dobiva pravo sudjelovanja i besplatan štand na najprestižnijoj Londonskoj tattoo konvenciji! Osim majstora tetoviranja, na konvenciji su prisutni izlagači sa svojom ponudom otkvačene odjeće, jedinstvenim nakitom, kao i raznim artiklima prateće industrije.


Ove godine posjetitelji će imati priliku vidjeti Car&Bike Custom Show, izložene američke oldtimer automobile, custom motore najpoznatijih prerađivača motocikala iz Slovenije i Hrvatske, a prvi put u Hrvatskoj i uživo vidjeti cestovno čudovište, jedinstveni Boss Hoss motocikl s V8 pogonskim motorom. Tradicionalno će se birati najljepša pin-up djevojka, natjecanje koje svaki put privlači veliki broj djevojaka i fotografa, a bodypainting majstori oslikavat će tijela modela. U zabavnom dijelu programa nastupit će međunarodni burlesque performeri, mađioničari, hodači na štulama i plesači.
Posjetitelji mogu doći po tetovažu ili po savjet u vezi s tetovažama, kupiti opremu ili samo razgledati bez obveze. N.Vek.
Možda ste propustili...

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

Najčitanije iz rubrike