Učionica
NA FAZOS-U ORGANIZIRAN SUSRET STUDENATA AGROEKONOMIKE

Cilj – izrada marketinškoga plana za prodaju inovativnoga proizvoda
Objavljeno 17. svibnja, 2019.
Hrvatsko agroekonomsko društvo (HAED) 17. travnja 2019. organiziralo je susret studenata agroekonomike. Susret studenata održan je na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek gdje su se okupili mladi agroekonomisti željni znanja, istraživanja i prezentacija svojih radova.

Susret je okupio studente Agronomskoga fakulteta u Zagrebu, Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima te studente Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku. Cilj susreta bio je izrada marketinškoga plana (s naglaskom na e-marketing) za prodaju jednoga inovativnog proizvoda (proizvodi od kukaca, proizvodi od algi i proizvodi od puževa) te nastup, odnosno prodaja proizvoda na švicarskom ili norveškom tržištu. Studenti podijeljeni u šest timova uspješno su realizirali postavljene zadatke te je proglašen pobjednički tim kojemu je uručena i prigodna nagrada.

Hrvatsko agroekonomsko društvo ovim putem čestita pobjednicima (Vanji Alugi, Marini Jukić, Filipu Majiću, Luciji Mujagić, Gabrieli Sušac i Maji Šimanović) koji su predstavili marketinški plan s temom „Čokoladne praline s karameliziranim skakavcima“.Radionicu su vodile izv. prof. dr. sc. Tihana Sudarić sa Zavoda za bioekonomiju i ruralni razvoj (FAZOS), prof. dr. sc. Marija Cerjak sa Zavoda za marketing u poljoprivredi Agronomskoga fakulteta u Zagrebu i dr. sc. Sandra Kantar iz Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima.
Tihana SUDARIĆ
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike