Osijek
DAN RAZVOJA KARIJERA

Studenti biologije upoznali buduće poslodavce
Objavljeno 17. svibnja, 2019.
U sklopu Tjedna karijera Sveučilišta u Osijeku, Odjel za biologiju organizirao je u utorak predavanja, radionice, science caffe te okrugle stolove o temi razvoja karijera studenata. Budući mladi znanstvenici i stručnjaci – biolozi - imali su priliku upoznati svoje moguće poslodavce.

‘‘Laboratorijski dnevnik mlade doktorandice‘‘, ‘‘Pokrenuti vlastiti posao? Moguće je!" te ‘‘Za uspjeh ti je potrebno...‘‘ bili su nazivi triju zanimljivih predavanja, a na štandovima su im se u prostorijama Odjela predstavili potencijalni poslodavci: HALMED, Hrvatski šumarski institut, IMI - Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, Hrvatske vode, WWF Adria, JU Park prirode Papuk, Zoo vrt Osijek, Vita Projekt d.o.o., Medical Intertrade, Yasenka, Zeleni Osijek te JU Park prirode Kopački rit.

Kako napisati životopis i motivacijsko pismo i uspješno se predstaviti poslodavcu saznali su na radionicama u prostorijama Studentskog zbora, a održani su i okrugli stolovi "Biologija kroz oči nastavnika – očekivanja, izazovi i mogućnosti‘‘ te "Nakon diplome iz znanosti – dodir stvarnosti‘. U Campus caffeu organiziran je science caffe na kojemu su predavanja "Čime se sve bavimo‘‘ i "Projekti u tijeku‘‘ održali predstavnici Hrvatskog šumarskog instituta te Instituta za medicinska istraživanja i medicinu rada. J.P.
Možda ste propustili...

ZATVOREN MUZEJ LIKOVNIH UMJETNOSTI

Građa je na sigurnome, izložbe u podstanarstvu

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana