TvObzor
GENIJALNO - MEĐUDRŽAVNA LJUBAVNA PRIČA

Nina Donelli i Tarapana Band “riješili” problem Piranskog zaljeva
Objavljeno 17. svibnja, 2019.

Nakon velikog hita “Ja sam na te ponosan” s Matom Bulićem sve popularnija mlada grupa Tarapana Band predstavlja novi duet “Genijalno” s aktualnom slovenskom pop-zvijezdom Ninom Donelli. Velika pozornica ovogodišnjeg CMC festivala bit će im idealna prilika, kažu, da radoznaloj publici svojim scenskim nastupom otkriju kako su svojom glazbenom i ljubavnom pričom ‘riješili’ politički problem Piranskog zaljeva.

- Pjesma obiluje motivima poput klape, rive i dobre pisme, što ćemo vam dočarati i na samoj pozornici u Vodicama. Na samom snimanju spota bila je izvrsna energije i dobra zabava, tako da nam nije bilo teško snimati čak ni scene koje su na prvu, u najmanju ruku bile avanturističke, poput snimanja na samom vlaku s pogledom na natpis “na vlastitu odgovornost’’ – kaže Frano Pehar, pjevač Tarapane.

 

Zanimljivo je da je za kadrove koji su snimani na vagonu unajmljen cijeli vlak i pruga samo za potrebe snimanja. Nina i Tarapana Band su se vozili na otvorenom vagonu, na vijaduktu visine više od 100 metara, vjetar je bio jak i bilo je vrlo rizično, jer na vlaku nije bilo nikakve ograde. Premda su snimanje odradili kao pravi filmski profesionalci, Nina kaže da joj nije bilo svejedno.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...