TvObzor
GENIJALNO - MEĐUDRŽAVNA LJUBAVNA PRIČA

Nina Donelli i Tarapana Band “riješili” problem Piranskog zaljeva
Objavljeno 17. svibnja, 2019.

Nakon velikog hita “Ja sam na te ponosan” s Matom Bulićem sve popularnija mlada grupa Tarapana Band predstavlja novi duet “Genijalno” s aktualnom slovenskom pop-zvijezdom Ninom Donelli. Velika pozornica ovogodišnjeg CMC festivala bit će im idealna prilika, kažu, da radoznaloj publici svojim scenskim nastupom otkriju kako su svojom glazbenom i ljubavnom pričom ‘riješili’ politički problem Piranskog zaljeva.

- Pjesma obiluje motivima poput klape, rive i dobre pisme, što ćemo vam dočarati i na samoj pozornici u Vodicama. Na samom snimanju spota bila je izvrsna energije i dobra zabava, tako da nam nije bilo teško snimati čak ni scene koje su na prvu, u najmanju ruku bile avanturističke, poput snimanja na samom vlaku s pogledom na natpis “na vlastitu odgovornost’’ – kaže Frano Pehar, pjevač Tarapane.

 

Zanimljivo je da je za kadrove koji su snimani na vagonu unajmljen cijeli vlak i pruga samo za potrebe snimanja. Nina i Tarapana Band su se vozili na otvorenom vagonu, na vijaduktu visine više od 100 metara, vjetar je bio jak i bilo je vrlo rizično, jer na vlaku nije bilo nikakve ograde. Premda su snimanje odradili kao pravi filmski profesionalci, Nina kaže da joj nije bilo svejedno.

Nikola Kučar