Tehno
HRVATSKI TELEKOM

Koncert Petra Graše na Trgu bana Jelačića u Zagrebu
Objavljeno 17. svibnja, 2019.
Zahvaljujući najboljoj mreži Hrvatskog Telekoma, cijela Hrvatska imat će priliku uživati u glazbenom spektaklu Petra Graše, koji će se održati u subotu, 18. svibnja 2019., od 21 sat na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Koncert je na konferenciji za novinare najavio upravo Petar Grašo istaknuvši kako je njegova ambicija uvijek bila svakim koncertom nadmašiti onaj prethodni, a koncert koji se priprema na Trgu bana Jelačića neupitno iskače iz svih okvira - i veličinom i produkcijom.


„Zahvaljujući tehnologiji i mreži Hrvatskog Telekoma, u atmosferi će moći uživati građani cijele Hrvatske, čemu se uistinu veselim. Bit će to koncert za pamćenje“, rekao je Grašo.


Veliki koncert splitskog pjevača s najprepoznatljivijim glasom hrvatske glazbene scene moći će se pratiti uživo preko MAXtv-a, aplikacije MAXtv To Go, tportala, nacionalnih radija, kao i preko Facebook stranice Hrvatskog Telekoma. Potpuno bez naknade, koncert će uživo, na zaslonima svojih uređaja, moći gledati i slušati svi ljubitelji dobre glazbe, bez obzira na to gdje se nalazili. "Ulaganjima u najbolju mrežu našim korisnicima želimo pružiti kvalitetan pristup svemu što im je važno i u čemu uživaju kad god žele i gdje god žive. Ovoga proljeća uveli smo i novu tarifu, Neograničena“, istaknula je na press-konferenciji Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.M.R.
 
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike