Sport
ĐAKOVO

Galičić i Grgačević srušili Bjelovar
Objavljeno 16. svibnja, 2019.
Nakon dva domaća remija, đakovački su nogometaši stigli do pobjede na svom travnjaku, svladavši Bjelovar s 2:1. Već u 13. minuti Đakovčani su poveli, Pongračić je na desnoj strani pronašao raspoloženoga Galičića, koji je došao je do ruba kaznenoga prostora, snažno šutirao i pogodio kut Beljanove mreže. I nakon vodstva domaćini su bili bolji, u 28. Grgačević je nakon dodavanja Pongračića pucao u gostujućeg vratara, a potom je šest minuta kasnije neodlučan bio Pongračić. Isti je igrač u 40. odlično asistirao Damjanoviću, no i njegov je udarac išao ravno u Beljana. I početak nastavka pripao je domaćinu, dva se puta u dobroj situaciji našao Pongračoć, ali promjene rezultata nije bilo. Kazna je stigla u 56. minuti nakon ubačaja s lijeve strane na desetak metara na prvoj se vratnici našao Rajić koji je pogodio za 1:1. No, odmah potom Đakovčani su došli u novo vodstvo, Na ubačenu dubinsku loptu Grgačević je ušao u kazneni prostor i prizemnim udarcem pogađa suprotni kut Beljanove mreže. U 67. minuti Grgačevićev udarac sa 18 metra završava pored gola. Do kraja susreta domaći su nogometaši imali još nekoliko prilika i z za uvjerljivije slavlje, no veći potom Bjelovara spriječio je raspoloženi vratar Beljan. G.R.

 
Đakovo CrO.       2  (1)
Bjelovar                1 (0)

ĐAKOVO - Gradski stadion. Gledatelja: 200. Sudac: Mateo Bednjanec (Slavonski Brod). Strijelci: 1:0 Galičić (13), 1:1 Rajić (56), 2:1 Grgačević (59). Žuti kartoni: Stipanović, Grgačević, Galičić (Đakovo Croatia). Crvenih kartona nije bilo.

ĐAKOVO CROATIA: Jukić, Stipanović (od 84. Rajčević), Damjanović, Petričević, Bošković, Grgačević, Galičić, Pongračić, Klišić, Barukčić (od 90. Bionda), Lulić (od 68. Jakić).

BJELOVAR: Beljan, Barešić, Hajdarović, Kuprešak, Nreca, Šantalab, Mamić (od 65. Nikšić), Jozić, Pranjić (od 73. Đipalo), Rajić, Blažic (od 88. Kušenić).
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike