Regija
ZA OSNOVCE, SREDNJOŠKOLCE I DJECU S INVALIDITETOM

Prva cross utrka za djecu u Našicama
Objavljeno 16. svibnja, 2019.
NAŠICE

Nakon uspješno započete škole trčanja za djecu Nexe Team - Udruga rekreativnog trčanja Našice organizira prvu cross utrku za osnovnoškolce, srednjoškolce te djecu s invaliditetom. Utrka će se održati u petak u 10 sati u velikom parku.

- Pozivamo sve građane da dođu navijati za naše klince i klinceze te da podrže sport u našem gradu i prvu, ali ne i posljednju, dječju cross utrku - poručili su organizatori. Prilika je to za svu djecu da iziđu na svjež zrak i u igri, kroz zabavu i zajedništvo pokušaju istrčati svoju prvu utrku. Dodatna je to motivacija za bavljenje sportom, kako za najmlađe tako i za njihove roditelje. Utrka je podijeljena u nekoliko kategorija, na 200 metara trče djeca s invaliditetom, na 600 metara djeca 5. i 6. razreda, 1100 metara 7. i 8. razredi osnovne škole te učenici od 1. do 4. razreda srednje škole. Na utrci će sudjelovati učenici OŠ Dore Pejačević, OŠ kralja Tomislava, OŠ "Ivan Brnjik Slovak" te školarci od 1. do 4. razreda Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice.

Oni najbolji dobit će medalje i pehare. Svim sudionicima organizatori odlučno poručuju da bez obzira na vrijeme odgode nema, a nadaju se danu s puno sunca i bez padalina. I.Ć.
Možda ste propustili...

PROSLAVA BIVŠIH STROJARSKO-POLJOPRIVREDNIH TEHNIČARA

Prelistali školski imenik i prisjetili se ispita zrelosti 1969.

TKO JE DUŽAN UKLONITI ZMIJU IZ PRIVATNOG OBJEKTA?

Divlje životinje u nadležnosti lokalnih jedinica samouprave?

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

UDRUGA KOJA ŠIRI ENTUZIJAZAM I POMAŽE ZAJEDNICI

“Avantura” - dokaz da mladi mogu dobro živjeti u selu

2

U NEDJELJU EURO I IZBORI ZA VMO

Na izborima za VMO u Đakovu čak 38 lista

3

SAVRŠEN SPOJ SLIKARSTVA I GLAZBE

Ivanka Galić izložila slike na travu, uz gajde, gitaru i pjesmu