Dome slatki dome
IZLOŽBA 6. MEMORIJAL „DAVOR MIKULIĆ“

Dux najljepši njemački ovčar na specijalki
Objavljeno 16. svibnja, 2019.
Prijavljeno je šezdesetak njemačkih ovčara, koji su se natjecali za što bolje plasmane na specijalnoj izložbi kod njemačkog suca

Udruga uzgajivača njemačkih ovčara Osječko-baranjske županije organizirala je 16. specijalnu izložbu njemačkih ovčara i 6. memorijal "Davor Mikulić" na terenu NK Omladinci u Petrijevcima.


Idućeg je dana održan uzgojni pregled, takozvani koerung, na terenu Kinološkog društva Čepin. Obje je manifestacije sudio renomirani njemački stručnjak Helmut Buss, koji je posebno zahvalio organizatoru i vlasnicima i uzgajivačima njemačkih ovčara na povjerenju da sudi ovu specijalnu izložbu.


Najljepši je pas izložbe, proglašen na samom kraju manifestacije i izabran između svih pobjednika svojih razreda, Dux di Xara, Zlatka Ravlića iz Osijeka. U razredu štenadi od 4 do 6 mjeseci najljepši je mužjak Garos Maserau Luboša Matuškovića, najljepša ženka je Kantana vom Funken Spiel Damira Jovanovića. Najljepši dugodlaki mužjak u tom razredu je Kashmire vom Funken Spiel obitelji Jovanović. U razredu najmlađih od 6 do 9 mjeseci najljepši mužjak je Denzel Semper Wictor Petera Senda, a ženka Porta von Ropal Roka Palića.


U razredu najmlađih od 9 do 12 mjeseci prvi je Erasmus Maserau Lubuša Matuškovića, dugodlaki Kan aus der Panonienebene Tomislava Biuka. Najljepša ženka je Infinity von Bad-Boll Damira Jančića.


U razredu od 12 do 18 mjeseci prvi je Baffi von Team Panoniansee Marka Jovovića, a ženka Carmella Maserau Luboša Matuškovića. Prva dugodlaka ženka je Ayka von der Lotlorijen Garten Zlatka Panjkiva.


U razredu mladih od 18 do 24 mjeseca prvi je Cronos von Stefenhaus Ištvana Haska, prva ženka je Daffy von Team Panoniansee Marka Jovovića. U razredu radnih pobjednik je Dux di Xara, najljepši dugodlaki je Hondo von Mining Ognjena Tadića, a najljepša radna ženka je Yasmin von Panoniansee. J.Kn.
Možda ste propustili...

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

TEST: EINHELL TE-SW 18/610 LI-SOLO

Za čiste staze i sve površine oko objekta

DIZAJN: KOMFOR UZ MALE ZAHVATE

Pripremite se za ugodno opuštanje

Najčitanije iz rubrike