Sport
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH - TURNEJA RADOSTI

OŠ A. G. Matoša najbolja u graničaru
Objavljeno 14. svibnja, 2019.
Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih nakon Osijeka je stigla u Vinkovce, a zbog kiše skup se nije mogao održati na otvorenom, međutim i dvorana Osnove škole Ivana Gorana Kovačića odlično je poslužila za sportsko-zabavni program. Počelo je nastupom članica cheerleadersica Ma&Ko kluba iz Vinkovaca i Plesne udruge Vinkovačke mažoretkinje. Plamen Turneje radosti u pratnji malih sportaša donio je Dominik Greifenstein, član Taekwondo kluba Sajnami. Turneja radosti tako je otvorena paljenjem plamena Igara, koji su zapalili Gabrijel Šokičić, zamjenik gradonačelnika, i Tihana Butorac, predstavnica Plazma Sportskih Igara mladih.

U sportskom dijelu programa sudjelovala su djeca iz osnovnih škola s područja Vinkovaca, koja su se natjecala u graničaru te u utrci na 60 metara za 2008. godišta i mlađe te 2010. i mlađe.

Pobjedničke ekipe u graničaru, AGMA Drugaši (2008.) i AGMA Četvrtaši (2010.), obje iz Osnove škole Antuna Gustava Matoša, plasirale su se na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih, koje će se krajem lipnja održati u Savudriji. Nakon atletskih natjecanja put Savudrije kao najbolji iz Vinkovaca idu Helena Puce (OŠ A. G. Matoša), Fran Grgljanić (OŠ "Ivan Mažuranić"), Anamarija Hob (OŠ Vladimira Nazora) i Marko Gradečak (OŠ A. G. Matoša). M. Kokaj
Možda ste propustili...

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

Najčitanije iz rubrike