Osijek
ŽUPAN ANUŠIĆ ŠKOLAMA PREDAO VOZILA

Obuka učenika na novim kamionima
Objavljeno 15. svibnja, 2019.
Nakon gotovo 13 godina Elektrotehnička i prometna škola Osijek i Prva srednja škola Beli Manastir dobile su nove kamione za osposobljavanje učenika u zanimanju vozač motornog vozila. Ravnateljima ovih škola ključeve dvaju kamiona marke MAN jučer uručio je osječko-baranjski župan Ivan Anušić, u osječkoj podružnici tvrtke Auto Hrvatska.

- Kamioni su nabavljeni iz sredstava Županije, za što je predviđeno 1.2 milijuna kuna. Vozila će koristiti za obuku i praktičnu nastavu učenika, a predstavljaju dokaz kontinuiranog ulaganja u škole kojima je Osječko-baranjska županija osnivač - kazao je na primopredaji župan Anušić.

- Trenutačno imamo jedan razred od 20 učenika i zbog velikog interesa bismo ih mogli upisati još i više, ali zbog prostornih mogućnosti, jednog dostupnog instruktora, kao i jednog kamiona, imamo ograničenje upisivanja. Ovaj kamion je veliki plus za našu školu, jer će se učenici sada osposobljavati na modernom vozilu - naglasio je Antun Kovačić, ravnatelj Elektrotehničke i prometne škole Osijek, kojemu se u zahvalama pridružio i Marko Ilijašev, ravnatelj belomanastirske srednje škole, koji je otkrio kako i njegovih 20 učenika/vozača, nakon završetka školovanja gotovo trenutačno pronalazi posao. M.Mandić
Možda ste propustili...

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike