Osijek
AKTIVNI NEZAVISNI UMIROVLJENICI

Tribinom žele potaknuti građane da iziđu na izbore
Objavljeno 14. svibnja, 2019.
Kako bi animirali građane treće životne dobi da iziđu na nadolazeće izbore za Europski parlament, Aktivni nezavisni umirovljenici (ANU) pozivaju sve zainteresirane na javnu tribinu koja će se održati danas u 18 sati u prostoru Gradske četvrti Gornji grad (Trg Lava Mirskog 1).

Na pitanja koja najviše zanimaju umirovljeničku populaciju, poput visine mirovina, kvalitete hrane, ugradnje liftova u višekratne objekte, povlačenja sredstava za proširenje staračkih domova i niz drugih pitanja, odgovarat će kandidati za Europski parlament koji dolaze iz Osijeka; Stjepan Ribić (HDZ), Biljana Borzan (SDP), Stjepan Čuraj (HNS), Damir Jurić (Amsterdamska koalicija), Nikolina Budimir (Živi zid) i Davor Brmež (Pametno i Unija Kvarnera).

- Naši članovi svakodnevno dolaze s pitanjima da li da uopće iziđu na izbore, što će time postići i slično, stoga smo došli na ideju koja je, vjerujemo, jedinstvena u državi. Prošli tjedan analizirali smo liste za Europski parlament i uvidjeli kako se na njih šest nalazi po jedan kandidat iz Osijeka. Sve smo ih kontaktirali i pozvali da našim umirovljenicima predstave sebe osobno kao i svoje programe, što su oni oduševljeno prihvatili - poručio je predsjednik ANU-a Drago Šerić. I.A.
Možda ste propustili...

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

Najčitanije iz rubrike