Regija
SLAVLJE U OŠ “HRVATSKI SOKOL” PODGAJCI PODRAVSKI

Dan škole uz ples, pjesme, igrokaze
Objavljeno 14. svibnja, 2019.
PODGAJCI PODRAVSKI

Svečanom školskom priredbom u nastavno-sportskoj dvorani obilježen je Dan Osnovne škole Hrvatski sokol Podgajci Podravski. Učenici i djelatnici škole te njihovi gosti uživali su u bogatom programu u kojem su se nizale zanimljie točke plesa, pjesme, igrokaza i recitacija. Razdragani osmijesi i veliki pljesak publike potvrdio je uspješnost raznovrsnog programa i kreativnost učenika.

Svečanost je otvorio ravnatelj škole Krešimir Lagetar, koji je podsjetio na ostvarene rezultate, pohvalivši sve uspjehe učenika i učitelja na natjecanjima i smotrama. Osvrnuo se i na realizirane važne investicije u protekloj godini.

Školsku su svečanost uveličali i gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić, načelnik Općine Marijanci Darko Dorkić i predstavnici Povijesne udruge Hrvatski sokol iz Osijeka. Donjomiholjački gradonačelnik Goran Aladić čestitao je Dan škole učenicima i djelatnicima te se prisjetio svojih školskih dana provedenih u bivšoj zgradi osnovne škole u Podgajcima Podravskim, a koja se nalazila na prostoru sadašnjeg trgovačkog lanca NTL.

Inače, sadašnja zgrada Osnovne škole Hrvatski sokol sagrađena je 1999. godine, ima sedam specijaliziranih učionica, a s pratećim prostorom ukupne je površine 1176 četvornih metara. Nastavu pohađaju djeca iz Podgajaca Podravskih, Svetog Đurđa, Črnkovaca i Bočkinaca.

Škola je ponosna i na svoju himnu "Hrvatski sokol – Moja škola", koju je uglazbila učiteljica Milica Kolar. S. Fridl
Možda ste propustili...

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Za Općinu Donja Motičina 35.000 €

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

Najčitanije iz rubrike