Sport
DONNA VEKIĆ OTKAZALA RIM

Umjesto turnira - terapija
Objavljeno 13. svibnja, 2019.
Stigle su loše vijesti iz tabora osječke tenisačice Donne Vekić. Ovoga tjedna trebala je zaigrati na velikom WTA turniru u Rimu, što bi joj bila i odlična priprema za drugi Grand Slam sezone Roland Garros, no Osječanka je zbog ozljede otkazala nastup i u sljedećim će se danima umjesto igrama na rimskoj zemlji posvetiti terapijama u Zagrebu.

Pribojavali smo se takve vijesti nakon što je Donna prošloga tjedna na turniru iz Masters serije 1000 u Madridu u osmini finala predala meč Petri Martić. U trećem setu više nije mogla, bolovi u desnom kuku bili su prejaki i Donna je povukla jedini mogući potez - predala je meč i čestitala Martić prolazak u četvrtfinale. Liječnički pregledi su otkrili kako je istegnut mišić psoas i kako je sad potrebna terapija te odmor od turnira. No, nastup na pariškom Grand Slamu navodno nije upitan.

- Upravo zbog Roland Garrosa smo i žrtvovali Rim. Već prve terapije dale su rezultat, ide nabolj i do Pariza će biti spremna, poručio je Donnin otac Igor Vekić.

Šteta, velika šteta, Osječanka ove godine igra vrlo dobro, imala je velika očekivanja od nastupa na zemljanim terenima, samo da je sad ozljeda ne izbaci iz pravog ritma. I. Li.
Najčitanije iz rubrike