Mozaik
MISS SUPRANATIONAL SLAVONIJE I BARANJE

Titulu za 2019. ponijela je Vukovarka Paula Čaić
Objavljeno 11. svibnja, 2019.
Na izboru je sudjelovalo ukupno 17 lijepih djevojaka iz Slavonije i Baranje

U svečanoj dvorani Barun Trenk u Vinkovcima održan je izbor za Miss Supranational Slavonije i Baranje za 2019., na kojemu je titulu najljepše ponijela Paula Čaić iz Vukovara, članica Udruženja manekena ‘‘Loreena‘‘ iz Vinkovaca, za prvu pratilju proglašena je Ana Dizdar iz Osijeka, druga pratilja je Barbara Dugovečak iz Našica, a lentu Miss fotogeničnosti ponijela je Mihaela Horvat iz Slavonskog Broda.

Za titulu najljepše natjecale su se: Valentina Srbljanin (Našice), Elena Popović (Slavonski Brod), Leonarda Lukačević (Nova Gradiška), Matea Galić (Slavonski Brod), Mihaela Horvat (Slavonski Brod), Nikolina Benak (Beli Manastir), Nikolina Manojlović (Vinkovački Banovci), Ana Zeba (Slavonski Brod), Tea Pavičić (Slavonski Brod), Paula Čaić (Vukovar), Manuela Mađaroš (Stari Jankovci), Ana Dizdar (Slavonski Brod), Slavica Stipanović (Slavonski Brod), Liza Stipanović (Đakovo), Ana Marija Duspara (Slavonski Brod), Barbara Dugovečak (Našice) i Stefani Stuhli (Osijek).

Miss Supranational Slavonije i Baranje za 2019. je Paula Čaić iz Vukovara, a tijaru joj je predala Tihana Babij, aktualna Miss Supranational Hrvatske za 2018.

- Iznimna mi je čast i iznenađenje biti proglašena za Miss Supranational Slavonije i Baranje. Sada slijedi ono još uzbudljivije, a to je izbor za Miss Supranational Hrvatske u Vodicama. Na tom natjecanju potrudit ću se predstaviti Slavoniju i Baranju najbolje što mogu. Kako je konkurencija već i na regionalnom izboru bila velika jer su djevojke bile stvarno prelijepe, tko zna što me čeka u daljnjem natjecanju. Imam 21 godinu, dolazim iz Vukovara, studentica sam Pravnog fakulteta u Osijeku te sam već duže članica Udruženja manekena ‘‘Loreena‘‘ Vinkovci, kojemu zahvaljujem što me je odlučilo prijaviti na izbor - rekla je Paula Čaić.

Vlasnice licence i organizatorice izbora za Hrvatsku, modne agentice Sanja Bjedov i Tamara Roglić, čestitale su natjecateljicama, a posebice nositeljicama lenti, te su između ostalog rekle kako su i ove godine odlučivale nijanse, jer su sve djevojke bile prelijepe.

Natjecateljice su se na izboru predstavile u četiri izlaska, tako smo u prvom izlasku vidjeli veselo izdanje u kojemu su se prijavile na izbor, u drugom izlasku djevojke su se predstavile u etnohaljinama ‘‘Vrisak konca‘‘ dizajnerice Gordane Marijić Božinović iz Slavonskog Broda. Kreacije su inspirirane povijesnim detaljima i zlatovezom Slavonije i Baranje, u trećem izlasku djevojke su nosile svečane haljine salona Klare Kotromanović iz Osijeka, nakit je bio od M designa, a torbice od butika ‘‘Šmizla" iz Osijeka. Djevojke u svečanim haljinama Klare Kotromanović izgledaju glamurozno i profinjeno. U svom posljednjem izlasku djevojke su zablistale u vjenčanicama salona Exclusive iz Nove Gradiške. Misija salona za organizaciju vjenčanja Exclusive-Nova Gradiška je san svake mladenke pretvoriti u stvarnost. U zabavnom su programu nastupili Gabrijela Babić, Igor Delač, Pero Galić, Colonia te grupa Vox.

Na kraju recimo da se već 11 godina zaredom održava jedan od najvećih svjetskih izbora Miss Supranational of the World, a Hrvatska svoju predstavnicu bira četvrtu godinu zaredom. Miss Supranational Slavonije i Baranje Paula Čaić, te prva i druga pratilja, kao i Miss fotogeničnosti, nakon izbora u Vinkovcima stekle su pravo nastupa na Miss Supranational Hrvatske koji će se održati 5. lipnja u Vodicama.

Mario Kokaj
Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike