Tehno
EDUKATIVNE RADIONICE

Šesto izdanje natječaja Moj Zaba Start službeno je započelo
Objavljeno 10. svibnja, 2019.
Natječaj Poduzetništvo namijenjen je projektima koji uključuju primjenu novih tehnologija, razvoj novih proizvoda i usluga te inovacije. Natječaj Kultura i znanost namijenjen je projektima koji uključuju nezavisnu kulturnu scenu, znanstvene i istraživačke projekte ili primjenu novih medija i tehnologija u znanosti, kulturi i umjetnosti.


Natječaj Društvo namijenjen je projektima koji uključuju unaprjeđivanje svakodnevnog života u zajednici, podršku invalidima i osobama s posebnim potrebama, podršku razvoju mladih te kvaliteti života starijih osoba.


Svi koji rade na vlastitom projektu te vjeruju u njegove vrijednosti, za sudjelovanje se mogu prijaviti do 10. srpnja 2019. u podne. Uvjete natječaja te prijavu možete potražiti na web-stranici mojzabastart.hr.


Nakon završetka prijava stručna komisija ocijenit će prijavljene radove te će 20. rujna biti objavljeni finalisti natječaja. U svakoj kategoriji komisija će izabrati po tri najbolja rada koji će dobiti nagradu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna. Osim toga, u svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada publike u iznosu od 30.000 kuna. Zainteresirani za Moj Zaba Start imat će priliku sudjelovati i na edukativnim radionicama koje će se u organizaciji s Algebrom održati u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Čakovcu i naučiti više o poduzetništvu te doznati kako se prijaviti. M.R.
Možda ste propustili...