TvObzor
DO LUDILA - NOVI SINGL ENI JURIŠIĆ

Neopterećena pjesma koja se sprema postati ljetni hit
Objavljeno 10. svibnja, 2019.

Talentirana riječka glazbenica, sudionica A-strane te finalistica The Voicea - Eni Jurišić - objavila je novi singl “Do ludila” pop disco funky zvuka, koji se sprema postati ljetni hit. “Pjesma mi se toliko svidjela da nisam mogla dočekati trenutak kada će ju svi moći čuti. Ona govori o ljubavi i onome što nas dovodi do ludila, dakle o onoj ludoj ljubavi koja ne poznaje pravila. Čak smo se dvoumili i oko pet različitih naziva pjesme, no “Do ludila” ju svakako najbolje opisuje te se nadam da će se ta energija savršeno uklopiti u soundtrack ovih toplih dana”, navodi Eni. Ovaj je singl za Eni svakako poseban jer je i sama sudjelovala u stvaranju glazbe, odnosno, okušala se u autorskim vodama te potvrdila da u inima itekako dobro pliva, posebice uz potporu priznatih autora Lesića i Martinjaka. Singl prati i videospot koji je sniman na otoku Krku u žestokom, pustinjskom stilu, za koji je zaslužna ekipa iza imena Izoom produkcija.

“Videospot, u režiji Izoom produkcije, bio je pravi izazov jer sam se suočila s vožnjom i mijenjanjem brzina oldtimer motora koji je 52. godište, tako da smo se stvarno zabavili. Sva sreća nešto sam i znala, tako da smo svi na broju’’, dodala je Eni.

Koautor glazbe i teksta Predrag Martinjak o suradnji kaže: “Eni je moderna, neopterećena i originalna, a takva je bila i ideja pjesme ‘Do ludila’, pa se opet dogodio klik.’’ U produkciji i aranžmanu Martinjaku se pridružuje Miroslav Lesić Lesique, cijenjeni autor, producent i gitarist.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

INTERVJU: TIN OSTREŠ /PSIHOMODO POP, T.O./

Puštam stvari da idu svojim tokom, nema forsiranja

2

CATE BLANCHETT

Dvostruka oskarovka koja je u glumi završila slučajno

3

NAKON VELIKE TRAGEDIJE ZDRAVKO ŠKENDER VRAĆA SE NA SCENU

Glazba me vodi na neka ljepša mjesta