Regija
VAŠKA I DALJE PREDSJEDNIK KUGLAČKOGA KLUBA SLATINA

Kuglači postigli vrhunski rezultat i bez kuglane
Objavljeno 27. travnja, 2019.

SLATINA - Nakon svih podnesenih i usvojenih izvješća, Kuglački klub Slatina na svojoj izbornoj skupštini izabrao je novo vodstvo udruge. Povjerenje članstva za mjesto predsjednika i u sljedećem mandatu dobio je Željko Vaška, za dopredsjednika je izabran Dragutin Vuk, a članovi Upravnog odbora još su Ozren Rastija, Željko Medved i Vladimir Domić. Posao tajnika obavljat će Ozren Rastija, a u Nadzornom odboru su Dražen Zelenka, Dragan Tomić i Renata Vukalović.


U podnesenim izvješćima i raspravi dominirala je tema više nego značajnog uspjeha plasmanom na treće mjesto 3. hrvatske kuglačke lige (istok, zona Osijek) u uvjetima bez kuglane u gradu, kad kuglači moraju putovati u Viroviticu, a trenirati i odigravati turnire u iznajmljenoj skupoj kuglani. I u takvoj situaciji, bez vlastite kuglane i u stalnoj nestašici novca, klub je organizirao memorijalni turnir „Zlatko Kiš“, susret s KK Koprivnica i turnir kojim je obilježen Dan grada, a uz svesrdnu pomoć Grada obilježio je i 60 godina kuglanja u Slatini. Predsjednik Vaška posebno je zahvalio gradonačelniku Denisu Ostrošiću za razumijevanje i podršku koju pruža kuglačima.    
Skupštinu su pozdravili predsjednik Županijskog i izaslanik Hrvatskoga kuglačkog saveza Stipan Gojević Zrnić, pročelnik Krunoslav Šarabok, predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić i predstavnik Zajednice udruga i članova HVIDR-e VPŽ Ivan Butka.


Priznanje za dugogodišnji rad u KK Slatina dobili su Željko Medved, Željko Kermend, Dražen Zelenka i Dragan Tomić, zahvalnice su primili Mirjana Žagar i Damir Jukić, a priznanje za životno djelo dodijeljeno je preminulom Branku Jurlini, dugogodišnjem dopredsjedniku udruge i kuglaču koji je život posvetio tom sportu.


Za osvojeno treće mjesto u 3. HKL Stipan Gojević Zrnić uručio je slatinskim kuglačima brončane medalje, a predsjedniku kluba pehar.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

Najčitanije iz rubrike