Regija
POTPISANI UGOVORI

Kreće gradnja dječjeg vrtića
Objavljeno 25. travnja, 2019.
ČAĐAVICA

Napokon je počela konkretna realizacija gradnje dječjeg vrtića u Čađavici. Ugovor o izvođenju radova potpisali su načelnik općine Mirko Rončević i direktor tvrtke Cestogradnja iz Slatine Mario Koić, a ugovor o nadzoru izvođenja radova načelnik Rončević popisao je s direktorom virovitičke tvrtke za projektiranje i građenje Standing Tomislavom Martinušićem.

– Najpovoljniju ponudu, prema uvjetima javne nabave, dala je tvrtka Cestogradnja iz Slatine i s direktorom tvrtke ugovor je potpisan, kao i s direktorom tvrtke nadzora izvođenja samih radova. Očekujemo da ćemo 6. svibnja krenuti s radovima na gradnji dječjeg vrtića – istaknuo je načelnik Rončević.

Vrijednost ugovora za izvođenje radova iznosi s PDV-om oko 6,75 milijuna kuna, a nadzor izvođenja radova stajat će 198.000 kuna. Predviđeno je da radovi budu u potpunosti okončani za 18 mjeseci. Dječji vrtić bit će sagrađen na 580 četvornih metara površine uz OŠ "Davorin Trstenjak" i imat će sve popratne sadržaje za tri dobne skupine.

Projekt na temelju kojega su u 100-postotnom iznosu ostvarena EU sredstva u suradnji s Općinom Čađavica izradila je VIDRA, Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. P.Ž.
Možda ste propustili...

HUMANITARNA AKCIJA ZA IVANA MESIĆA

Motosezona počinje u Rajevu Selu 21. travnja

LIGA PROTIV RAKA POŽEGA PRIPREMILA NOVU DONACIJU

Turbani i marame za bolesnice

Najčitanije iz rubrike