Sport
SUSJEDSKI SLOVAČKI OBRAČUN

U Jurjevcu zaključena rasprodaja bodova
Objavljeno 24. travnja, 2019.
Slovački primat ipak nije vraćen u Jurjevac! Otamo je jesenas Vihor s(p)retnim pogotkom odnio kompletan plijen te tako postao uspješniji od dva najuspješnija nogometna kluba slovačke nacionalne manjine. Istodobno i bolje pozicioniran u redoslijedu trećeligaškog "istoka", čija je bodovna razlika ostala nepromijenjena nakon subotnjeg međusobnog okršaja na jelisavačkoj "Koreji" u sklopu 23. prvenstvenog kola. Posljedica je to remija u kojemu gledatelji nisu vidjeli pogodak što je, čini se, najpravedniji epilog, iako je momčad Zrinskog 20-ak minuta imala igrača više, ali put do domaće mreže nije pronašla, a istodobno ju je Denis Pintarić sačuvao.

- Ponovo se pokazalo da su naše momčadi izjednačene, u čijemu su kontekstu Jelisavčani jesenas nama uspjeli ugurati loptu u mrežu i pobijediti. Sada smo remizirali poslije obostrano obvezne disciplinirane igre uz malo pravih prilika. Imali smo u završnici igrača više, ali nismo uspjeli to materijalizirati, čemu treba dodati da smo ponovo bili lišeni usluga nekoliko važnih igrača primarno napadačke orijentacije - pričao nam je Jurica Pranjić koji je bio najbolji pojedinac toga subotnjeg sučeljavanja s posebnim predznakom, te se ponovo iskazalo da su Jurjevčani proljetos rezultatski uspješniji u gostima nego na svojoj "Bari" koju će u subotu pohoditi Bedem.

- Istina je, previše smo bodova u nastavku sezone prepustili pristiglim sastavima koji su iskoristili ponuđeno, a mi, unatoč dobroj igri u polju, nismo pronalazili put do mreže i posljedično bodova. Vjerujem da je proljetna rasprodaja bodova u Jurjevcu završena te da će svaki sljedeći protivnik to osjetiti. Dolazi nam neugodni iz Ivankova, ali odigramo li kako znamo, i pri tomu budemo koncentrirani, tada je ostanak bodova u kući logičan epilog - optimistički je sljedeći susret najavio iskusni nogometaš Zrinskog. D.Lekšan
Jurica Pranjić

igrač Zrinskog

Vjerujem da je proljetna rasprodaja bodova u Jurjevcu završena te da će svaki sljedeći protivnik to osjetiti
0:0

završio je subotnji susjedski derbi između Vihora i Zrinskog
Možda ste propustili...

PRVA ŽNL VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Mitnica zabila 15 komada

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

Najčitanije iz rubrike